«Είναι προσωπικό δεδομένο» - Ενοχλημένη η Καρολίνα Καλύβα με ερώτηση της Σκορδά για τον Μπο

«Δεν χρειάζεται να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι προσωπικό δεδομένο» - Ενοχλημένη η Καρολίνα Καλύβα με ερώτηση της Σκορδά για τον Μπο

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ίδια, τον Μάριο Πρίαμο και την Μπο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της (δείτε τες εδώ), σχολιάζοντας πως ο έκανε φάουλ με τις αντιδράσεις που είχε στα social media, όταν για παράδειγμα έκανε repost αναρτήσεις που την έκραζα, καθώς έπρεπε πρώτα να περιμένει να την ακούσει.

Οι δηλώσεις της Καρολίνας και η ενόχληση με ερώτηση της Σκορδά για τον Μπο

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories φίλων του που σχολίαζαν και ήταν φάουλ γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Θα έπρεπε να περιμένει να με ακούσει», ανέφερε αρχικά.

Και στην συνέχεια, την ρώτησαν αν έστειλε μήνυμα στον Μπο και αν του ζήτησε συγγνώμη: «Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο», ανέφερε και στη συνέχει δήλωσε κάθετη «Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι».

Τι μήνυμα του έστειλε και δεν απάντησε

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που είναι φίλος του Μπο, αποκάλυψε πως η Καρολίνα με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, του έστειλε μήνυμα το οποίο όμως δεν απαντήσει ποτέ και έμεινε στο "διαβάστηκε".

«Πάμε να δώσουμε μια πολύ μεγάλη είδηση γιατί είπε "τι θα κάνει θα με σκοτώσει;" (δείτε εδώ τι είχε πει αναλυτικά). Επικοινώνησε ένας από τους δυο; Ποιος επικοινώνησε και τι. Το ακούτε για πρώτη φορά. Εγώ μαθαίνω ότι η Καρολίνα με το που ήρθε στην Ελλάδα, έφτασε στο σπίτι της, συναντήθηκε με την μητέρα της και με την πολύ καλή της φίλη και επικοινώνησε με τον Μπο. Έστειλε μήνυμα. Ίσως να βρεθούν. Απάντησε ο Μπο; Έμεινε στο διαβάστηκε. Επικοινώνησε λοιπον η Καρολίνα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA.