«Άφησε υπόνοιες ότι είναι με την κοπέλα για...» - Κόλαφος η Χατζίδου για Αγγελόπουλο και Βαμβακούση

«Δεν του το ‘χω αυτό το πράγμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άφησε υπόνοιες ότι είναι με την κοπέλα για...» - Κόλαφος η Χατζίδου για Αγγελόπουλο και Βαμβακούση

Στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση. Οι πρώτες κοινές τρυφερές φωτογραφίες επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι, ενώ λίγες ημέρες αργότερα πραγματοποίησαν και τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις.

«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά του, τώρα ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει, πάντως γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε πως έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο τον έδιωξαν και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για αυτή την όμορφη συνεργασία μέχρι στιγμής», είπαν μεταξύ άλλων για την γνωριμία τους, ενώ ανακοίνωσαν και ένα ευχάριστο γεγονός - δείτε εδώ.

Μετά από αυτές λοιπόν τις δηλώσεις, έκαναν και την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στο Instagram, ανακοινώνοντας καθαρά τι συμβαίνει και είναι καθημερινά μαζί και τι ετοίμαζαν στην Θεσσαλονίκη.

Τα σχόλια της Χατζίδου για Βαμβακούση - Αγγελόπουλο

Την όλη σχέση αλλά και την ανάρτηση που έκαναν, σχολίασε η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή BreakfastStar.

«Περίμενε, γιατί έχω απορία. Έχει γίνει όλο αυτό για να διαφημίσουν το ρολόι; Εμένα μου έκανε εντύπωση και μάλιστα όχι τόσο καλή το να πουλήσει μία προσωπική σχέση, για να διαφημίσει και να κάνει κάτι εμπορικό. Δεν του το ‘χω αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου για το ειδύλλιο τους.

«Αλλά και πάλι… να άφησε υπόνοιες ότι είναι μαζί με την κοπέλα και τελικά να είναι μόνο για να διαφημίσει ένα ρολόι… λίγο περίεργο. Πιστεύω θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν βλέπουν την ώρα να το δημοσιοποιήσουν» ανέφερε στη συνέχεια με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου, ωστόσο οι συνεργάτες τους απέκλεισαν το ενδεχόμενο να το έχουν κάνει όλο αυτό για εμπορικό σκοπό.

«Μα είναι ξεκάθαρο, το έχουν πει ότι είναι και μαζί αλλά και ότι συνεργάζονται» απάντησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να σημειώνει: «Και πού το ήξερε από πριν η συγκεκριμένη εταιρία ότι είναι ζευγάρι και τους πήρε για να κάνουν δίδυμο; Εγώ λέω να έρθει ο Γιώργος Αγγελόπουλος να του κάνουμε μία συνέντευξη αποκλειστικά και να μας τα πει όλα».