Μήνυση κατά του Light μετά το βίντεο που διέρρευσε από το προφίλ του - Τι συνέβη

Έχει μπλέξει άσχημα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Light
Instagram / Light

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός τράπερ Light (δείτε εδώ την σύντροφό του) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο κατά το οποίο παρακολουθούσε δύο άντρες να ξυλοκοπούν έναν άλλο άνδρα στη μέση του δρόμου, με εκείνον να γελάει βλέποντας αυτό το θέαμα, κάτι που προκάλεσε την οργή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ξέσπασε με την σειρά του στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

Και πρόσθεσε με έντονο ύφος: «Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε».

«Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

«Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη», δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο ίδιος.

Μήνυση κατά του Light μετά το βίντεο που διέρρευσε από το προφίλ του

Φυσικά, ο καλλιτέχνης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε στον παρουσιαστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο η μοίρα τον "τιμώρησε" με τον δικό της τρόπο, καθώς ο άνθρωπος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού απευθύνθηκε στις Αρχές.

Κατέθεσε, λοιπόν, μήνυση αρχικά κατά του μουσικού για παράβαση προσωπικών δεδομένων, αλλά στη συνέχεια και κατά αγνώστων για σωματικές βλάβες. Το θύμα της επίθεσης, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, που είναι αφγανικής καταγωγής, πήγε στο τμήμα της Ομόνοιας για να υποβάλει την μήνυση του.

TAGS