«Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου εξαιτίας του γάμου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο»

Ποιος να το περίμενε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη εδώ και χρόνια να έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο και να έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους, παρόλα αυτά, ο γάμος της με το τηλεοπτικό στέλεχος έχει μείνει ανεξίτηλος (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της παρουσιάστριας).

Μάλιστα, την Τρίτη 31/1 έγινε γνωστό, μετά από τόσο καιρό, πως αυτή η "ένωση" στάθηκε ως αφορμή για να παντρευτεί και άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ ποιος είναι ο άγνωστος "έρωτας" της Ελένης Μενεγάκη).

Ποιος επηρεάστηκε από το γάμο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο για να παντρευτεί

Ο λόγος για τον Γιάννη Βογιατζή και την σύζυγό του, η οποία επηρεάστηκε από το πόσο όμορφο ήταν το μυστήριο που θέλησε να το ζήσει και εκείνη.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 53 χρόνια, παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 1978. Και ήθελε κάποια στιγμή να παντρευτούμε ορθόδοξα. Είχε προηγηθεί, όμως ο γάμος της Ελένης (με τον Γιάννη Λάτσιο) και μας άρεσε πάρα πολύ. Έτσι παντρευτήκαμε σε μία εκκλησία με θρησκευτικό γάμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου είπε τότε η γυναίκα μου «δεν παντρευόμαστε κι εμείς ορθόδοξα;» κι έτσι έγινε. Μας τσίγκλισε. Η Ελένη είναι ένα δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άνδρες και την αγαπούν οι γυναίκες. Είναι περίπτωση. Πήγαινα στην εκπομπή της σχεδόν μέρα πάρα μέρα. Τώρα η υγεία μου δεν είναι καλή», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ελάχιστοι θυμούνται αυτόν τον γάμο - Ο λόγος του πρώτου διαζυγίου της παρουσιάστριας πριν γνωρίσει τον τηλεοπτικό παραγωγό

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους στη ζωή της και οι περισσότεροι, σίγουρα, θυμούνται εκείνους με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ματέο Παντζόπουλο, όχι όμως κι ακόμη έναν, που πάντως τη σημάδεψε.

Ήταν μόλις 21 ετών όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Σταύρου Γαρδέρη, επιχειρηματία στο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρούσε κατάστημα με νυφικά στον Κολωνό, όπου μεγάλωσε η Ελένη. Την έβλεπε να περνάει καθημερινά μπροστά από το μαγαζί του και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος μέσω της μητέρας της Ελένης. Κάποιοι λένε ότι αυτός ήταν και ο άνθρωπος που τη... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr