Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Κόντεψα να τρελαθώ χθες» - Στιγμές τρόμου για την Ελένη Χατζίδου και την μικρή Μελίτα στη μέση της νύχτας

Τι συνέβη;

«Κόντεψα να τρελαθώ χθες» - Στιγμές τρόμου για την Ελένη Χατζίδου και την μικρή Μελίτα στη μέση της νύχτας
Instagram / Ελένη Χατζίδου
News 31.01.2023 18:24
Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς πέρα από το γεγονός ότι οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, απέκτησαν και μία κόρη μαζί, την Μελίτα, η οποία είναι ένα τρυφερό πλάσμα, γεμάτο χαρά και ευαισθησία (δείτε την εδώ να βάζει το πρόσθετο πόδι του πατέρα της).

Συχνά μέσα από την εκπομπή τους στο κανάλι του STAR, Breakfast at Star, αναφέρουν στιγμές από την καθημερινότητα τους, ενώ η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την γέννηση του παιδιού της σε συνέντευξή της, προχωρώντας σε μία βαθιά εξομολόγηση για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Ήθελα να βρω εάν είμαι γόνιμη, να ξέρω τι να περιμένω όταν έρθει εκείνη η ώρα. Μέσα στον προγεννητικό έλεγχο λοιπόν, μου είπε ο γιατρός μου να πάω σε έναν αιματολόγο να κάνω μια συγκεκριμένη εξέταση για θρομβοφιλία. Δεν ήξερα καν τι σημαίνει η λέξη. Έκανα και μου είπε ο γιατρός πως όταν μείνω έγκυος θα κάνω κάποιες ενέσεις».

«Έκανα την ένεση βράδυ και μετά από μισή ώρα έσπασαν τα νερά. Μπήκα στο νοσοκομείο και με ρώτησαν τι ώρα είχα κάνει την ένεση. Τότε μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω επισκληρίδιο και δεν μπορούσα να κάνω για τις επόμενες 16 ώρες. Κι εγώ σε 12 ώρες γέννησα χωρίς επισκληρίδιο. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα», είχε δηλώσει τότε.

Στιγμές τρόμου για την Ελένη Χατζίδου και την κόρη της

Κάτι τραγικό συνέβη, ωστόσο, το προηγούμενο (30/1) βράδυ με την μικρή Μελίτα, καθώς η ίδια ξυπνούσε ανά μία ώρα και ανέφερε στη μητέρα της πως πονούσε το πόδι της στο καλάμι, αλλά κάθε φορά έδειχνε και διαφορετικό πόδι. Η ανησυχία ήταν μεγάλη και δεν ήξερε εάν έπρεπε να την πάει σε γιατρό ή όχι, ενώ έψαχνε όλο το βράδυ λύσεις στο διαδίκτυο.

Ζήτησε, μάλιστα, και την βοήθεια των ακόλουθών της στο Instagram, ωστόσο το επόμενο πρωί (31/1) εξήγησε σε όλους πως τελικά η κόρη της δεν είχε κάποιο πρόβλημα και συμπεριφερόταν σαν να μην έγινε τίποτε απολύτως.

Ελένη Χατζίδου ανάρτηση
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου κόρη
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου πρόβλημα
Instagram / Ελένη Χατζίδου

«Είστε υπέροχες. Πόσο σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας! κόντεψα να τρελαθώ χθες! Σήμερα ήταν όλα καλά!Σαν να μην έγινε τίποτα! Ελπίζω να μην ξανασυμβεί!», σημείωσε στο τέλος.

Ελένη Χατζίδου περιστατικό
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εμείς με τον Ετεοκλή προχωρήσαμε γρήγορα στο σεξ, δεν...» - Άφωνοι όλοι στο Breakfast at star με την αποκάλυψη της Χατζίδου

«Χθες κοιμήθηκες πάλι στον καναπέ, είναι πρόβλημα» - Χαμός στο Breakfast at Star με Χατζίδου και Παύλου

Share