Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σα να μην πέρασε μια ημέρα από πάνω της - Αδημοσίευτη φωτογραφία με την Κορινθίου στα 17 της

Απίστευτό!

Σα να μην πέρασε μια ημέρα από πάνω της - Αδημοσίευτη φωτογραφία με την Κορινθίου στα 17 της
NDP
News 31.01.2023 20:00
Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Κορινθίου μπορεί να είναι λίγο περισσότερο στην καθημερινότητά μας μετά την απόφασή της να συμμετέχει στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ωστόσο και πριν από αυτό το βήμα είχε συχνή επαφή με το κοινό της μέσα από τα social media (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση της για τον Αϊβάζη).

Μια πρόσφατη πλάκα μάλιστα του Γιώργου Λιάγκα, η οποία έμμεσα αφορούσε και στην Μαρία Κορινθίου έφερε σε δύσκολη θέση το κοινό και ίσως και την ίδια, με την απάντηση της όμως να είναι ξεκάθαρη.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο λόγος λοιπόν για την Μαρία Αναστασοπούλου την οποία βλέπουμε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη!

«Αυτό πρέπει να στο απαντήσει ο κύριος Γιώργος. Δεν σταμάτησε, αλλά ναι αυτό πρέπει να σας το απαντήσει ο κύριος Γιώργος. Εγώ ξέρω γιατί το έχει πει.» Όταν έγινε ερώτηση για το αν έχει σχέση με την ενημέρωση, πρόσθεσε: «Ναι, αλλά είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να απαντήσω».

Και αφού τα επαγγελματικά της Μαρίας Κορινθίου πάνε πάρα πολύ καλά, όταν έχει χρόνο κρατάει παρέα στους ακόλουθούς της και μέσα από τα social media και έτσι την Τρίτη 31/1 αποφάσισε να μας δείξει μια φωτογραφία με εκείνη στα 17 της.

Φωτογραφία από όταν η Μαρία Κορινθίου ήταν ανήλικη

«Baby little 17-year old Maria…my first acting headshot», έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

Κορινθιου
mariakorinthiou - instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έπεσε" το Tik Tok - Ο χορός της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Εκείνος της γράφει ρομαντικά κείμενα και εκείνη τον "ξεφτιλίζει" δημοσίως - Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη

Share