«Καλύτερα να μην...» - Η άγνωστη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την Εύα Καϊλή

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Breakfast@Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και την στήλη «Ξεφούρνισε το» του Κωνσταντίνου Μίχου παταχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Survivor 4 που κατάφερε να γίνει αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που τον ήθελαν νικητή.

Στην εκπομπή λοιπόν του STAR, ο Τζέιμς αποκάλυψε και την άγνωστη σχέση του με την Εύα Καϊλή, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει το όνομα της, με το πάνελ στη συνέχεια ωστόσο να το φέρνει στο φως.

Οι αποκαλύψεις του Τζέιμς και η σχέση με την Καϊλή

«Ο Acun μου έχει κάνει μία μήνυση ύψους 100.000 ευρώ. Είναι για τη συμμετοχή μου στο J2US. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη» ανέφερε ο Τζέιμς (δείτε το ποσό που του ζητά ο Τούρκος παραγωγός).

Στην συνέχεια μάλιστα, αποκάλυψε την πρόταση που του έγινε για την πολιτική...

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο από ένα πολιτικό γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με μία πολιτικό. Σε έχει παρακολουθήσει και θέλει να σε ρωτήσει αν θα σε ενδιέφερε να συνεργαστείτε», ανέφερε αρχικά.

«Καλύτερα να μην πω ποια είναι, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί έχει γίνει λιγάκι χαμούλης. Αυτό που της είπα εγώ ήταν ότι είμαι μικρός και θεωρώ κακό να κατέβω στην πολιτική, επειδή έχω αποκτήσει ένα κοινό μέσω ενός reality show», συμπλήρωσε και στη συνέχεια στο πάνελ αποκάλυψαν πως πρόκειται για την Εύα Καϊλή.

Όσον αφορά την συμμετοχή του στο Survivor all star, να σημειώσουμε πως ο Τζέιμς έχει δηλώσει πως και πρόταση να του έκαναν - που δεν του έχουν κάνει - δεν πρόκειται να έμπαινε στο παιχνίδι.

Ωστόσο έχει κάνει ανάρτηση για το παιχνίδι. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη, που για πολλούς δεν είναι αληθινή ενώ παράλληλα προκαλεί πολλούς σχετικά με τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (δείτε εδώ ποιοι 2 παίκτες σκάβουν το λάκκο του Κατσούλη).

Έτσι λοιπόν, ο Τζείμς έκανε ένα tweet στην πλατφόρμα ως απάντηση σε ένα σχόλιο άλλου χρήστη, με το οποίο επιβεβαίωνε και εκείνος με τη σειρά του, πως η συμπεριφορά του Κατσούλη μπροστά στις κάμερες δεν είναι 100% αυτή, που βγαίνει προς τα έξω.

Survivor - James