«Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά...» - Όλη η αλήθεια πίσω από το σκηνικό με την χρήση κινητού από τον Σοϊλέδη & τον Ταλάντσεβ στο Survivor 5

«Αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά...» - Όλη η αλήθεια πίσω από το σκηνικό με την χρήση κινητού από τον Σοϊλέδη & τον Ταλάντσεβ στο Survivor 5

Ενώ καλά καλά δεν πρόλαβε να "ξεθυμάνει" το σκάνδαλο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, ξέσπασε άλλο ένα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, μιας που χρησιμοποίησαν κινητό και ο Ατζούν πλέον "δεν τα σηκώνει αυτά" (δείτε εδώ τι συνέβη εκτός κάμερας μετά την αποβολή).

Από τη στιγμή που προβλήθηκε αυτό το σκηνικό στο ΣΚΑΪ, λοιπόν, πολλοί παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους πήραν θέση και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Άρης Σοϊλέδης με τον Γιώργο Ταλάντσεβ, οι οποίοι είχαν επίσης κατηγορηθεί γι' αυτό στον 5ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους).

Ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Ταλάντζεβ είχε χρησιμοποιήσει κινητό στο Survivor 5

Ο δεύτερος, μάλιστα, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 1/2 και θέλησε να εξηγήσει αναλυτικά για ποιο λόγο είχε πιάσει στα χέρια του κινητό τηλέφωνο τότε, ενώ εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με το ότι ο Νίκος Μπάρτζης "κάρφωσε" τις δύο παίκτριες.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρσι, ανέφερε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά», κατέληξε για τον Νίκο Μπάρτζη.