«Είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Light

«Έχω κάνει λάθη τηλεοπτικά, μετά από 30 χρόνια αλίμονο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Light

Πριν από λίγες ημέρες, ο Light δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο δύο άντρες ξυλοκοπούσαν έναν άλλο άνδρα και ο τράπερ γελούσε με το περιστατικό. Αυτό, φυσικά, προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ το ίδιο το θύμα προχώρησε σε μήνυση κατά του καλλιτέχνη και όλο αυτό έπεσε στην αντίληψη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν δίστασε να τον "αδειάσει" δημόσια μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό.

Εκείνος με την σειρά του του απάντησε λέγοντας:

«Καλημέρα στον αξιότιμο κ. Λιάγκα και σε όλα τα υπόλοιπα υπέροχα μέλη του κιτρινιστικού πάνελ εκεί στην εκπομπούλα του. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως η δουλειά σας ως δημοσιογράφοι είναι να ενημερώνετε τον κόσμο για την αλήθεια και να αναπαράγετε την αλήθεια και τα αληθινά γεγονότα, άσχετα που στην Ελλάδα έχουμε τα πιο διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης…

Παίρνετε τα λεφτάκια σας από εκεί που είναι να τα πάρετε, προβάλλετε αυτά που θέλετε να προβάλλετε, θάβετε αυτά που θέλετε να θάψετε. Ο δικηγόρος μου θα περνούσε πολύ ωραία, αν ξεκινούσαμε τις αγωγές εκεί στις κατσαρίδες στο πάνελ, οι οποίες με δυσφημούν και δημιουργούν ψεύτικες ειδήσεις με το όνομά μου.

Θα σας συμβούλευα πριν ανοίξετε ξανά το στοματάκι σας και πιάσετε το όνομά μου ή οποιουδήποτε άλλου καλλιτέχνη αυτής της μουσικής, της οποίας τόσο γουστάρετε σε αυτή την εκπομπή, να σκέφτεστε λίγο καλύτερα τις νομικές κυρώσεις που μπορεί να υπάρξουν για εσάς ή την εκπομπή σας. Τις προάλλες βλέπατε τις φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό σας, παιδικό πορνό στην εκπομπή. Συγχαρητήρια κ. Λιάγκα. Άλλη μία πρωτιά για την εκπομπή σας. Να είστε λίγο πιο συνετός.

Θα σας πρότεινα επίσης να μην ηθικολογείτε εσείς σαν άνθρωπος 50 χρονών που έκανε αναπαράσταση στην εκπομπή του πως ένας μαθητής Πανεπιστημίου ασέλγησε πάνω στη συμμαθήτριά του. Γελούσατε όλοι εσείς, οι σοβαροί ενήλικες. Γελούσατε με ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Έχετε κάνει άπειρα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Θα ήταν πολύ συνετό, πριν ηθικολογείτε να κοιτάζετε τα χάλια σας στον καθρέπτη. Κύριε Λιάγκα και λοιπές κατσαρίδες. Ποτέ δεν έχω στείλει κάποιον να σας απειλήσει ή έχω ασχοληθεί με τη μίζερη ύπαρξή σας», απάντησε ο Light.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Light

Το θέμα, όμως, δεν έκλεισε εκεί και ο παρουσιαστής, την Τετάρτη 1/2 προχώρησε σε νέες δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής του, μιλώντας με άλλο ύφος αυτή τη φορά, εξηγώντας παράλληλα ποια είναι τα δικά του λάθη και πως προσπαθεί να τα διαχειρίζεται.

«Θέλω στο σημείο αυτό -για να μη νομίζουν ότι αφήνω πράγματα αναπάντητα, χθες δεν προλάβαμε- επειδή χθες ο Light έβγαλε μια ανακοίνωση που μιλάει για μένα και για όσα του είπα προχθές… Εγώ ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν έχω κάνει λάθη, ίσα ίσα εγώ χαίρομαι που έχω κάνει λάθη. Το πρόβλημα με τα λάθη δεν είναι αν τα κάνεις, το πρόβλημα είναι αν δεν αποδέχεσαι ότι κάνεις λάθη και δεν βελτιώνεσαι μέσα από τα λάθη σου.

Έχω κάνει λάθη τηλεοπτικά, μετά από 30 χρόνια αλίμονο αν δεν είχα κάνει λάθη, είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη, που τα πληρώνω και επαγγελματικά και οικονομικά και ορθώς και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από τα λάθη μου και να μην τα επαναλαμβάνω.

Επίσης, δεν τα κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι χαρούμενος ούτε περήφανος για τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά και θα ήθελα να μην τα έχω κάνει. Δεν τα κάνω σημαία να τα αναρτήσω και να πω κοιτάχτε τι ωραίο λάθος που έκανα και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Αυτό είναι το θέμα Light αγόρι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.