«Τρομερή παρεξήγηση»: Το δημόσιο "κάρφωμα" του Όθωνα Παπαδόπουλου στον Αλέξη Κούγια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τρομερή παρεξήγηση»: Το δημόσιο

Το πρωί της Τετάρτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype, ο Όθωνας Παπαδόπουλος. Ο δικηγόρος, που πρόσφατα μπήκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια και της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για το σχόλιο που είχε κάνει ο συνήγορος της κατηγορούμενης από την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: «Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια» - Κινείται νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια ο Όθων Παπαδόπουλος

Τα "αιχμηρά" σχόλια του Όθωνα Παπαδόπουλου για τον Αλέξη Κούγια

Ο Όθων Παπαδόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κλήθηκε να απαντήσει στον χαρακτηρισμό «κλαρινογαμπρός» που φέρεται ότι χρησιμοποίησε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον στο δικαστήριο.

«Όλη αυτή η συζήτηση μας ξεκίνησε χθες, εξαιτίας της εξύβρισης την οποία δέχτηκα μέσα στο ακροατήριο του δικαστηρίου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, εγώ κλήθηκα και δέχτηκα να εμφανιστώ στην εκπομπή σας. Όλα ξεκινούν από την αναφορά του ονόματός μου και την βρισιά που ακούστηκε χθες μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού και με ενημερώσατε ότι αφορούσε εμένα.

Πίστευα ότι εσείς θα ξέρατε την απάντηση και περίμενα να την ακούσω από εσάς. Δεν έχω να πω τίποτα για την υπόθεση γιατί είναι πειθαρχική παράβαση και σέβομαι αυτά που προβλέπονται στο Δίκαιο, σε αντίθεση με άλλους» ανέφερε αρχικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή του Alpha και διέψευσε ότι αναφερόταν στον γνωστό δικηγόρο: «Αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα, εγώ δεν είπα κανένα όνομα. Είπα εμφανίζονταν στην τηλεόραση κάποιοι ως «κλαρινογαμπροί». Δεν ανέφερα ποτέ τον κ. Παπαδόπουλο».

«Τρομερή παρεξήγηση. Λύθηκε! Ο προηγούμενος δικηγόρος, ο οποίος τοποθετείτο δημόσια για την υπόθεση, χαρακτηρίζεται με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν τον κατονομάζουμε ονομαστικά. Ο Αλέξης Κούγιας έχει φέρει σε δύσκολη θέση το σύνολο του δικηγορικού συλλόγου» απάντησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.