Survivor All Star: «Η εικόνα της Δαλάκα είναι θλιβερή» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά την αποβολή της Ασημίνας και της Κατερίνας

«Δεν μιλάμε για ρουφιανιά, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Η εικόνα της Δαλάκα είναι θλιβερή» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά την αποβολή της Ασημίνας και της Κατερίνας

Το σκηνικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα σχετικά με την χρήση κινητού τηλεφώνου στο Survivor All Star είναι κάτι που θα συνεχίσει να συζητιέται για μέρες στις εκπομπές και στα σάιτ (δείτε εδώ το βίντεο που επιβεβαιώνει την παρανομία τους), καθώς το παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (δείτε εδώ τι έγινε στο συμβούλιο μόλις έκλεισαν οι κάμερες μετά την αποβολή τους).

Το θέμα αυτό, μάλιστα, συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/2 στο Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του πλατό θέλησαν να τοποθετηθούν, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να στέκεται κυρίως στην συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα όταν ξέσπασε ο Νίκος Μπάρτζης και αποκάλυψε την αλήθεια.

Τα αιχμηρά σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor All Star

«Η εικόνα της Δαλάκα είναι θλιβερή. Βλέπεις μια αθλήτρια, μια πολύ δυνατή παίκτρια να λέει ψέματα. Λυπάμαι πολύ για την Δαλάκα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ η διαγωνιζόμενη με την σειρά της, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, είπε: «Δεν έχω καταλάβει. Δεν έχω ιδέα εμείς κάναμε μπάνιο με την Ασημίνα. Μετά μας είπαν ότι έλειπε ο Νίκος. Δεν έχω ιδέα τι έγινε και δεν το ρώτησαν για να μην το φέρω σε δύσκολη θέση».

Τότε είναι που η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Δεν μιλάμε για ρουφιανιά, αλλά για μια ενόχληση του Νίκου που την είπε και είναι σε ένα παιχνίδι με κανόνες», ενώ όταν ο συνάδελφός της, Βουράκος, διαφώνησε, άρχισε να του λέει: «Ρε Αγγελάκο μου μην το γενικεύεις εκεί κάνεις λάθος».