«Αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, τα παιδιά θα...» - Συγκλονίζει ο Παντελής Τουτουντζής για το μελανό σημείο στην σχέση του με τον σύντροφό του

«Κάποτε μηνύματα που παίρνω τώρα με έκαναν και έκλαιγα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, τα παιδιά θα...» - Συγκλονίζει ο Παντελής Τουτουντζής για το μελανό σημείο στην σχέση του με τον σύντροφό του

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 1/2 και πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για την δύσκολη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, μίλησε και για την προσωπική του ζωή, τον σύντροφό του (δείτε τον εδώ) και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Ο ίδιος έχει βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του, καθώς πολλοί δεν τον αποδέχονταν γι' αυτό που είναι, ενώ εξηγεί πως υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα σχετικά με τα παιδιά του, στην περίπτωση που είτε αυτός είτε ο έρωτας της ζωής του πάθουν κάτι και δεν μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Τι θα συμβεί στα παιδιά του Παντελή Τουτουντζή αν πάθει κάτι

«Αυτή τη στιγμή, αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε συγγενείς και, εάν δεν υπάρχουν συγγενείς, σε ίδρυμα. Αυτό είναι το μελανό μας σημείο και γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Κάποτε εμείς – που οι άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι – πληγωνόμασταν πάρα πολύ, γιατί το όπιο ενός κενού ανθρώπου είναι το bullying. Ήμασταν πολύ εύκολοι στόχοι. Κάποτε μηνύματα που παίρνω τώρα με έκαναν και έκλαιγα, με έστειλαν μέχρι και στον ψυχολόγο».

«Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη επίσημα. Όμως, μέσα στην κατάθλιψη είπα: συγγνώμη, εγώ θα ζω έτσι, επειδή μπορεί να ξυπνήσει η κυρία Μαρία και να με βρίζει, γιατί απλά η κοινωνία με κάνει εύκολο στόχο; Όχι! Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη», εξομολογείται καταλήγοντας ο γνωστός make up artist.