«Η απιστία δεν είναι...» - "Κοκκαλωμένοι" στο Happy Day με την αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η απιστία δεν είναι...» -

Η Μυρτώ Αλικάκη υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Λαγούτη για οκτώ ολόκληρα χρόνια, από το 2002 μέχρι και το 2010 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Δημήτρη. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλά στάδια, για τα οποία έχουν μιλήσει "ανοιχτά" και οι δύο στο παρελθόν, ωστόσο παρόλο που πλέον είναι χωρισμένοι, διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.

«Επειδή έχουμε περάσει πολύ δύσκολα κατά περιόδους με τον Πέτρο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά που μας υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και εν τέλει να ξαναγαπηθούμε, μπορεί να είχαμε παραιτηθεί ο ένας από τον άλλον.

Η μεγαλύτερη πρόκληση ως μητέρα ήταν ο πρώτος καιρός μετά τον χωρισμό. Αυτό που έμαθα στη συμβουλευτική είναι ότι όσο πιο γρήγορα τα παιδιά βρουν την ασφάλεια πάλι, τόσο μικρότερο είναι το τραύμα που τους μένει», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για την απιστία

Πλέον, εκείνος έχει προχωρήσει τη ζωή του και βρίσκεται σε μία νέα σχέση (δείτε εδώ με ποια), ενώ εκείνη σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις. Το έκανε, όμως, το πρωί της Τετάρτης 1/2 στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day, κάνοντας μία δήλωση που σόκαρε.

Μίλησε για την απιστία και παρόλο που οι γνώμες είναι ποικίλες, η ίδια θεωρεί πως δεν είναι ένας λόγος για να χωρίσει ένα ζευγάρι, ωστόσο αυτό εξαρτάται από το τι συμβαίνει ανάμεσα στα δύο πρόσωπα κάθε φορά.

«Ετοιμάζομαι πολύ γρήγορα, είμαι του πενταλέπτου. Δεν μου αρέσει καθόλου το “μακιγιάζ Instagram”. Δεν έχω κάνει τίποτα από επεμβάσεις και φαντάζομαι ότι δεν θα κάνω», είπε αρχικά.

Ενώ όσον αφορά την απιστία, η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Η απιστία είναι κάτι πολύ οδυνηρό, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι πάντα αιτία χωρισμού».