"Τα έσπασε" μέχρι το πρωί! Χαμός στα γενέθλια της Έλενας Παπαρίζου - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η πραγματική της ηλικία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες, μιας και πέρα από το γεγονός πως με τα τραγούδια της έχει κρατήσει συντροφιά σε πάρα πολύ κόσμο, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά είναι που οφείλονται πίσω από το γεγονός πως πληθώρα ανθρώπων την λατρεύουν και την αποθεώνουν.

Αυτό το διάστημα, την βλέπουμε στο The Voice of Greece, ενώ συνεχίζει και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα. Την Τρίτη 31/1, όμως, η ίδια δεν βρέθηκε ούτε σε κάποια γύρισμα, αλλά ούτε σε κάποια σκηνή για να τραγουδήσει. Αντιθέτως, βγήκε έξω να διασκεδάσει με τους φίλους της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, διότι σήμερα, Τετάρτη 1/2 έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 41.

Γενέθλια για την Έλενα Παπαρίζου

Φόρεσε, λοιπόν, ένα μίνι μαύρο φόρεμα, μαύρο ημιδιαφανές καλσόν, άφησε τα μαλλιά της κάτω με μία χαλαρή μπούκλα, βάφτηκε απαλά σε γήινες αποχρώσεις, έβαλε απλά ένα βραχιόλι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στα αυτιά της και έκανε όλο το μαγαζί να την κοιτάει όλο το βράδυ (δείτε εδώ την σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της).

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ένα βίντεο από τη στιγμή που έσβηνε την τούρτα και σημείωσε στην λεζάντα: «41. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκια μου για όλες τις πανέμορφες ευχές σας. Να σας έχει ο Θεός καλά».

Μέσα από τα προφίλ των φίλων της, ωστόσο, έγινε γνωστό πως αργότερα εμφανίστηκε και η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην παρέα τους, που έχει και εκείνη γενέθλια και οι δυο τους έσβησαν μαζί τούρτα.

Η διαφορά ηλικίας της τραγουδίστριας με τον σύντροφό της

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις ενώ ακόμα σπανιότερα κάνουν κοινές αναρτήσεις.

«Ο Ανδρέας (σ.σ.: Καψάλης) είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο», δήλωσε στη συνέντευξή της στο Marie Claire η Έλενα Παπαρίζου.

Παπαρίζου Καψάλης διαφορά ηλικίας

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 μέσω ενός κοινού γνωστού και αμέσως έδεσαν. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει (δείτε εδώ το σπίτι όπου στεγάζουν τον έρωτά τους) καθώς και ο γάμος, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια, καθώς τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Ανδρέας Καψάλης θέλησαν να τον κρατήσουν μακριά από τα μίντια.

Όσον αφορά στις ηλικίες τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου του 1982, και σήμερα είναι 40 ετών, ενώ ο σύζυγός της, γεννήθηκε το 1970 και άρα σήμερα είναι 52 ετών.