«Ένα κορίτσι όρθιο να παρακαλάει...» - Νέα ανάρτηση "φωτιά" από τον Χρήστο Δάντη μετά την αποβολή της Ασημίνας από το Survivor All Star

Αποθέωσε 4 παίκτες της μπλε ομάδας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα μετά την χρήση κινητού τηλεφώνου στο Survivor All Star, παρόλο που γνώριζαν πως απαγορεύεται ρητά, δεν έχει σταματήσει να συζητιέται σε κάθε εκπομπή και μέσο ενημέρωσης της τελευταίες ώρες και όχι άδικα.

Επικρατεί "πανικός" σχετικά με το ποιοι θα πάρουν την θέση τους στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι), ενώ το βίντεο που δείχνει τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες στο συμβούλιο μετά την αποβολή τους έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο σοκ.

Για όλο αυτό, πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει την άποψή τους, όμως υπάρχει ένας άντρας ο οποίος σχετίζεται έμμεσα με την υπόθεση. Ο λόγος για τον Χρήστο Δάντη, τον σύντροφο της 23χρονης πρωταθλήτριας.

"Φωτιά" η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη μετά την αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα από το Survivor All Star

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο ίδιος επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την περιοδεία του για να συναντηθεί με τον δικηγόρο του και να κάνει άρση απορρήτου στο κινητό του και των συγγενών πρώτου βαθμού της Ασημίνας για τον τελευταίο μήνα για να αποδείξει πως δεν έχει κάνει τηλεφώνημα.

Στην εκπομπή μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός πως στο Survivor, δεν άφησαν να μιλήσουν τα δυο κορίτσια πριν αποχωρήσουν, όπως είχαν κάνει σε άλλους κύκλους.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Την Τετάρτη 1/2, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, μιλώντας για την εικόνα της συντρόφου του στο συμβούλιο του νησιού την ώρα που όλοι αποχωρούσαν ενώ εκείνη τους παρακαλούσε να μείνουν για να τους εξηγήσει.

Μόνο τέσσερεις παίκτες έμειναν από την ομάδα των μπλε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ρία Κολοβού, ο Κρις Σταμούλης και η Στέλλα Ανδρεάδου και σε αυτούς έδωσε τα συγχαρητήριά του για την αντιμετώπισή τους.

Δάντης για Ασημίνα στο Survivor All Star