«Δεν τον παίρνω ρε φίλε, χαζός είμαι;» - Ασυγκράτητος ο Νίκος Μουτσινάς για την "κόντρα" με τον Αρναούτογλου

«Με τον Αντρέα τα λέγαμε χθες, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν τον παίρνω ρε φίλε, χαζός είμαι;» - Ασυγκράτητος ο Νίκος Μουτσινάς για την

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεσπάσει μία νέα "κόντρα" ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με το γεγονός πως ο πρώτος δεν σηκώνει το τηλέφωνο στον δεύτερο (δείτε εδώ από που ξεκίνησαν όλα). Οι δυο τους μέσα από τις εκπομπές τους είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο, ανταλλάσσουν σπόντες και απαντούν καθημερινά εμμέσως ο ένας στον άλλο, όμως η πραγματική τους επικοινωνία, πρόσωπο με πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Την τελευταία φορά που ο παρουσιαστής της βραδινής ζώνης και του The 2night show μίλησε γι' αυτό είπε:

«Κάνω μπάνιο και ακούω το κινητό να χτυπάει. Λέω “αμάν, ο Μουτσινάς”. Τρέχω και σκοντάφτω στην γωνία της πόρτας και χτύπησα τα μπιμπλίκια μου. Και τελικά τρέχω, τρέχω και δεν ήταν ο Μουτσινάς. Δεν με πήρε, νόμιζα ότι με πήρε. Δεν θα το σηκώσω ποτέ το τηλέφωνο».

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά σε Αρναούτογλου και Μικρούτσικο

Ακούγοντας, λοιπόν, αυτά ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, θέλησε να μιλήσει ξανά γι' αυτό μέσα από το πλατό του, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά απάντησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τον "κατακεραύνωσε" για τις συνεντεύξεις του.

«Δεν τον παίρνω ρε φίλε. Αφού είπε θα μου πει άντε γεια. Χαζός είμαι; Ξέρω ότι θα φάω πόρτα και θα πάω να την φάω εγώ από επιλογή; Άσε ρε», είπε χαρακτηριστικά.

Και σημείωσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ενώ με τον Αντρέα τα λέγαμε χθες… Αλλά είπαμε να μην πούμε τίποτα, με ξεφτίλισε».

Νίκος Μουτσινάς για Αρναούτογλου