«Και οι δύο είναι πολύ...» - Η Μαρία Καλάβρια αποθέωσε Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σουηδία γίναμε! Η πρώην μίλησε με τα καλύτερα για την νυν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Και οι δύο είναι πολύ...» - Η Μαρία Καλάβρια αποθέωσε Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Μαρία Καλάβρια σε έξοδο της και δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι για τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη και το νεογέννητο μωράκι τους (δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει).

Η επιχειρηματίας υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με το μοντέλο, πριν πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Οι δηλώσεις της Καλάβρια για Τούνη - Αλεξάνδρου

«Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι κάτι που το ήθελε πολύ και σίγουρα ταιριάζουν με την Ιωάννα, όπως έχω ξαναπεί. Να χαίρονται το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι, τους εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

«Δεν το είδα το μωράκι, δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει, δεν το έχω παρακολουθήσει. και οι δύο είναι πολύ όμορφοι, οπότε και το μωρό θα είναι», απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

Στο τέλος ωστόσο, ρωτήθηκε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και αν της είχε εκφράσει την επιθυμία του όσο ήταν μαζί για να γίνει πατέρας «Είναι μια ερώτηση που δεν θέλω να απαντήσω, είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν», απάντησε.

Το σχόλιο της Καλάβρια στην φημολογούμενη ανάμειξη του Αλεξάνδρου σε ροζ βίντεο

Χαμός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες μετά τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ο πανελίστας - δημοσιογράφος ο οποίος φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο και με αυτό εκβιάζει επιχειρηματία.

Ο ίδιος άσχημα ψυχολογικά μάλιστα, ζήτησε από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να βγει και να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για τον ίδιο, αφού έχει δεχτεί πολλές κατηγορίες.

Το πρωί της Πέμπτης 30/12 η Μαρία Καλάβρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ δεν ήξερα τι είχε συμβεί, χτύπαγαν τα τηλέφωνα και μου έλεγαν πράγματα. Ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν μου το είπαν γελούσα. Έχει ήθος, ήμασταν 3 χρόνια μαζί, τον ξέρω πολύ καλά, δεν θα έκανε τέτοιο πράγματα. Απορώ και ο ίδιος γιατί ασχολήθηκε, δεν θα έπρεπε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια για τα λόγια της, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε για ακόμα μια φορά.