Εκείνος είναι 52, ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Χρίστου Αντωνιάδη με την σύζυγό του, Αφροδίτη

Το ανακοίνωσε δημόσια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Αφροδίτη Τσώνου, έφερε στον κόσμου την Τετάρτη (23/11) δυο αγοράκια και το ζευγάρι είναι έτοιμο να αναλάβει τους νέους του ρόλους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις τους).

Για τον τραγουδιστή έγινε λόγος λίγο καιρό μετά την γέννηση των παιδιών του, στον αέρα του Happy Day (1/2) και πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην διαφορά ηλικίας με την αγαπημένη του σύζυγο, Αφροδίτη.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για την σύζυγο του Αφροδίτη

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον νέο του ρόλο ως πατέρας, για τον ερχομό των παιδιών του αλλά και για τα 18 χρόνια διαφοράς με την σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου.

«Είναι όλα πρωτόγνωρα και υπέροχα ταυτόχρονα. Είναι ένα δώρο, δύο αγγελούδια μπήκαν στη ζωή μας, την δική μου και της γυναίκας μου», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγό του για να γίνουν γονείς, ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Είχαμε προσπαθήσει αρκετά και με φυσιολογικό τρόπο και με εξωσωματικές. Δεν ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, γιατί η δεύτερη φορά ήταν και επιτυχημένη.

Κλείνοντας, ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρθηκε και στην διαφορά ηλικία με την σύζυγό του, λέγοντας: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, δεν έγινα μόνος μου, είμαστε δύο και η γυναίκα μου είναι πολύ νέα. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό μου, κάτι που δεν έχει σημασία γιατί επικοινωνούμε».

Η εξομολόγηση του Χρίστου Αντωνιάδη για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πριν από λίγο καιρό εξήγησε πως εκείνος και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να κάνουν παιδιά και τελικά το κατάφεραν με εξωσωματική.

«Αυτά τα 14 χρόνια έλεγα στη γυναίκα μου “δεν πειράζει αν δεν αποκτήσουμε παιδιά, εμείς είμαστε αγαπημένοι”. Η σύζυγός μου ήθελε να κάνει παιδί οπότε καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες.

Κάναμε εξωσωματική. Αφορά πάρα πολύ κόσμο, είδα ουρές. Δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα. Επειδή ακόμα είμαστε στον τρίτο θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν τελειώσει η δυσκολίες. Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς είπα “ωχ” γιατί είναι δύο! Κάντε μια θετική σκέψη όλοι σας. Θα κάνω τη νυχτερινή βάρδια, θα τα ταΐζω» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.