Σαν να βγήκαν από ασπρόμαυρη ταινία - Το βίντεο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καποτσή κάτω από το Big Ben

Το Λονδίνο είναι από τους αγαπημένους τους προορισμούς!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Στο Λονδίνο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά για να απολαύσουν χαλαρές και ήρεμες στιγμές μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποδείξει πόσο πολύ του αρέσει να ταξιδεύει σε κοντινούς αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς (δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία τους απόδραση).

Μπορεί πολλοί να λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα όμως, στην περίπτωση της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ζευγάρι που πραγματοποίησε τον γάμο του το περασμένο καλοκαίρι στα Φαλάσαρνα της Κρήτης απολαμβάνει την κάθε του στιγμή και μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καποτσή στο Λονδίνο

Τόσο ο Μάριος Καπότσης, όσο και η Κόνι Μεταξά αγαπούν πολύ τα ταξίδια γι΄αυτό και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Κόνι Μεταξά με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε μερικά στιγμιότυπα για το πώς περνούν και διασκεδάζουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Μάλιστα, η αγαπημένη influencer ανέβασε και δύο πολύ γλυκά βίντεο στα οποία φαίνεται το ζευγάρι να ανταλάσσει τρυφερά φιλιά και αγκαλιές κάτω από το Big Ben στο κέντρο του Λονδίνου.

Τα ευχάριστα νέα για την Κόνι Μεταξά και το Μάριο Καπότση

Μέσα από πληροφορίες αγαπημένων προσώπων, που ζει και ξέρει πολύ καλά το ζευγάρι μέσα από όσα αναφέρει η Real news, έγινε γνωστό κάτι πολύ ευχάριστο για το κοινό τους μέλλον, που μόνο χαρά μπορεί να φέρει.

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα αναφέρει, πως τα παιδιά είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού και μάλιστα σύντομα, αφού το 2023 θέλουν να είναι η χρονιά τους. Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα και με το καλό, ό,τι προγραμματίζουν.

Το ζευγάρι συνεχίζει μαζί σε ό,τι και αν κάνει, με τα επαγγελματικά τους να πηγαίνουν εξίσου πολύ καλά, κάτι που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση (δείτε εδώ τη μεγάλη λαχτάρα, που πέρασαν πρόσφατα στο σπίτι τους).

«Έγινε η ελληνική τελετή στην εκκλησία που φυσικά ήθελε ο Μάριος, το παραδοσιακό και εγώ ήθελα… τα φιλαράκια! Είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου από την Αμερική για να κάνουμε τα pre-wedding πάρτι. Πραγματικά, άμα μας έβλεπες, όλοι με σκισμένα πουκάμισα γιατί έσκισα τα πουκάμισα σε όλους. Κάποια στιγμή μου την βάρεσε, ρε παιδί μου, και άρχισα να σκίζω πουκάμισα! Όλων των καλεσμένων, σε όλα τα αγόρια.

Ο κουμπάρας μου φόραγε μιας πολύ ακριβής μάρκας σετ, πάνω κάτω, του το έσκισα και η γυναίκα του μάζευε τα κουμπιά από την παραλία ένα ένα. Δεν θυμάμαι από που ξεκίνησε. Το έκανα σε έναν, έκανα μία χρατς και λέω «αχ αυτό ήταν τέλειο» και μετά πήγα και το έκανα σε όλους τους καλεσμένους. Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο. Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ.

Άλλαξα στην εκκλήσία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου.

Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία, εγώ έφυγα χωρίς τον Καπότση, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα. Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην πίσω εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», είχε πει η Κόνι Μεταξά για το γάμο της.