Εκτός Super Κατερίνα συνεργάτης της Καινούργιου - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Super Κατερίνα συνεργάτης της Καινούργιου - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Χωρίς ολόκληρη την ομάδα της ξεκίνησε σήμερα 2/2 το πρωί η εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να προχωρά σε σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της εκπομπής ανακοίνωσε τον συνεργάτη της που δεν θα είναι σήμερα στο πλευρό της, ενώ πριν μερικές μέρες έλειπε ακόμα ένα μέλος του πάνελ.

Εκτός Super Κατερίνα ο...

«Καλημέρα, καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Εδώ είμαστε ντυμένοι ζεστά, γιατί έχει αρκετό ήλιο παρόλο που έχει ήλιο. Να πούμε περαστικά στον Στέφανο μας, ο οποίος είναι λίγο αρρωστούλης σήμερα.

Περαστικά Στέφανέ μου», είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας την απουσία του Στέφανου Κωνσταντινίδη από την εκπομπή της.

Το συμβόλαιο της Καινούργιου με τον ALPHA

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μιας και η επιτυχία που σημειώνει καθημερινά η εκπομπή της στον ALPHA, Super Κατερίνα είναι μεγάλη και αναντίρρητα σημειώνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, έγιναν γνωστά σήμερα 29/01 μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, μετά την Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καινούργιου προχωρά σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον ALPHA έως το 2025!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, πριν καλά καλά φύγει ο Ιανουάριος, το κανάλι προχωρά σε κομβικές συμφωνίες, κλειδώνοντας στο πρόγραμμά του τα πιο δυνατά πρόσωπα της ψυχαγωγίας. Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη πρωινή ζώνη, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράφει από μέρα σε μέρα την ανανέωση του συμβολαίου της για 2 συν 1 χρόνια.

Πρόκειται για τριμερή συμφωνία μεταξύ του ALPHA, της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και της παρουσιάστριας που δίνει ορίζοντα μακράς πνοής στη συνεργασία των τριών πλευρών.

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου