«Σας δίνω λοιπόν την είδηση ότι...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Μόλις έμαθα ότι τελικά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σας δίνω λοιπόν την είδηση ότι...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε γνωστό opening βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1/2 η Ζήνα Κουτσελίνη και φυσικά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε αν έστειλε μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν γέννησε (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει πρόσφατα για την συνεργασία τους).

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς να γίνει κουβέντα για το αν θα παραμείνει στο Star. «Νομίζω ότι δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικής πιάτσας ο Νίκος Μουτσινάς. Κάτι θα κάνει» είπε αμέσως μετά.

«Ο κ. Κούγιας τον τελευταίο καιρό δίνει της απαντήσεις του μέσω δελτίων Τύπου. Φαντάσου να το ξεκινήσουμε κι εμείς, δεν θα μας μείνει χρόνος, πρέπει να προσλάβω γραμματέα», συμπλήρωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αναφορικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε: «Της έστειλα μήνυμα. Σας δίνω λοιπόν την είδηση ότι ως μητέρα νομίζω ότι έπρεπε να δώσω εκείνο το μήνυμα σε μια κοπέλα που έγινε μητέρα. Απάντησε ταχύτατα. Το μήνυμά μου έφτασε αμέσως μόλις έμαθα ότι τελικά έφτασε και νομίζω ότι αν ο Θεός το επιτρέψει θα γίνει και αυτή η συνάντηση γιατί τότε τα πράγματα θα είναι σε μια ευθεία γραμμή».

«Καλύτερα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέλυσε την Ζήνα Κουτσελίνη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χριστόφορος Πέσκιας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ζήνα Κουτσελίνη.

«Κάνει μαγειρική η Σπυροπούλου; Γιατί δεν μιλάς; Προειδοποίησέ με! Θα μάθει, θα κάνει οικογένεια και πρέπει να μάθει. Φαντάζεσαι να μην την απέλυε; Η Ζήνα είναι μια ζωή πίσω από τις κάμερες. Να είναι καλά το κορίτσι που την απέλυσε και η Ζήνα βγήκε κι αυτή μπροστά από τις κάμερες.

Τα λεφτά δεν είναι και τόσο καλά στην τηλεόραση και είναι και λίγο κουραστικό και δυσκολεύομαι να δεσμευτώ» είπε χαρακτηριστικά. Για την Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου.