Τραϊανός Δέλλας: Γενέθλια για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - Η εμφάνιση του με την Γωγώ Μαστροκώστα

Ποιο εστιατόριο διάλεξαν για αυτή την ιδιαίτερη μέρα;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Πριν από λίγες μόνο ημέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα (31/1) ήταν μια αρκετά σημαντική μέρα για τον Τραϊανό Δέλλα και τη Γωγώ Μαστροκώστα, διότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε τα γενέθλιά του και έγινε 47 ετών.

Μπορεί πέρυσι τέτοια εποχή, ο ποδοσφαιριστής να βρισκόταν στο νοσοκομείο (δείτε εδώ το λόγο), αλλά φέτος ήθελε να αφήσει τα πάντα πίσω και να διασκεδάσει με την οικογένεια και τους φίλους του.

Η σπάνια έξοδος του Τραϊανού Δέλλα με την Γωγώ Μαστροκώστα

Η γυναίκα της ζωής του και στενοί φίλοι του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν στα βόρεια προάστια, και συγκεκριμένα στη Λυκόβρυση και έσβησαν την καθιερωμένη τούρτα στον Τραϊανό Δέλλα σε ένα πάρτι έκπληξη. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Μαρία Καλάβρια, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Τζένη Τζιβεριώτη και η αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα, Φώφη.

Ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα διατηρούν χαμηλούς τόνους και τον τελευταίο καιρό αποφεύγουν ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικές εμφανίσεις. Όπως θα δεις στο βίντεο, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Γωγώ Μαστροκώστα πριν από λίγο καιρό, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και «λιώσαμε» από το πόσο τρυφερή είναι.

Η Γωγώ παρόλο που συνήθιζε να αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες της κόρης της, τον τελευταίο καιρό έχει δημοσιεύει μερικές, όπως αυτή τη συγκεκριμένη που πήγαν ποδηλατάδα. Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα και η κόρη τους Βικτώρια φαίνεται να έχουν άριστη σχέση και να είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό ο φακός τους τσάκωσε στην Γλυφάδα, πήγε ποδηλατάδα με την κόρη του και η γνωστή γυμνάστρια τράβηξε φωτογραφία την κόρη της με τον μπαμπά της που την αγκαλιάζει. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αυτός ο έρωτας!!».

H Βικτώρια φαίνεται να είναι αρκετά ψηλή και μάλιστα κοντεύει ήδη να τους φτάσει στο ύψος παρόλο που είναι μόλις 12 χρονών!

H γυμνάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της κι ένα από τα πράγματα που συνηθίζει να της λέει είναι «να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Γωγώ Μαστροκώστα άντρας και κόρη