Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - "Χτύπησε" τις πόρτες του κινηματογράφου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» αναφέρθηκαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο τραγουδιστής που συζυτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες (δείτε εδώ τον λόγο) ξανα έρχεται στο προσκήνιο, αλλά αυτή την φορά, κινηματογραφικά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός να υπενθυμίσουμε ότι πριν από τα κινηματογραφικά βήματα που φημολογούνται, θα συμμετάσχει σε καμπάνια για την ανάδειξη της Ελλάδας, της Αθήνας, και ο τραγουδιστής μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όσα χρειάζεσαι είναι Ελλάδα. Μαζί γράφουμε ιστορία», ανέφερε στη λεζάντα ο Κωνσταντίνος. «Ελάτε μαζί μου να γνωρίσουμε την Αθήνα μας», δηλώνει στο βίντεο της καμπάνια ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Στην καμπάνια θα φαίνεται ο τραγουδιστής να περπατά στην Αθήνα, υπό τους ήχους του τραγουδιού του, “Αθήνα μου”, και μάς ξεναγεί στα σοκάκια της, το ιστορικό κέντρο, τα παλαιοπωλεία, την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Τα όσα είπαν για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Με χαρά οι παρουσιαστές την πρωινής εκπομπής του Star, είπαν σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ τους, οτι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δοκιμάσει τις ικανότητες του στον χώρο του κινηματογράφου. Η δημοσιογράφος του Star είπε οτι η πληροφορία αυτή είναι από άνθρωπο του καλλιτεχνικού χώρου, κάτι που το κάνει "έγκυρο και έγκαιρο".

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωστοποιηθεί το νέο επαγγελματικό του βήμα. Το "βήμα" αυτό θα είναι μια κινηματογραφική ταινία και δεν θα είναι ούτε περιπέτεια, ούτε αυτοβιογραφική. Θα έχει μια διάθεση ρομαντική και στοργική.

Τι έχει στο καμαρίνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν είχε χρησιμοποιήσει πριν από λίγο καιρό το καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο που εμφανίζεται για τα καλλιστεία (δείτε εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση) που είχε παρουσιάσει, είχε ανακαλύψει πως μέσα έχει εικόνες καθώς και καντηλάκι, γεγονός που εκτίμησε ιδιαίτερα η παρουσιάστρια μιας και ο τραγουδιστής δεν το έχει προβάλλει ποτέ.

«Επειδή κι εγώ πιστεύω βαθιά στον Θεό, και θέλω να το λέω δημόσια. Χαίρομαι όταν το λέει ένας επιτυχημένος και νέος άνδρας. Θυμάστε που παρουσίαζα τα καλλιστεία στο Teatro πριν από μερικές μέρες. Εκεί μου παραχώρησε το καμαρίνι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να ετοιμαστώ. Μπαίνω λοιπόν μέσα και βλέπω εικόνες, καντηλάκι, εικόνες του Αγίου Εφραίμ. Να σας πω κάτι, τον συμπάθησα και τον εκτίμησα ακόμη περισσότερο. Κοίτα λέω έναν νέο άνδρα επιτυχημένο, όμορφο που πιστεύει τόσο πολύ. Το λέω γιατί για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι γνωστό, έχει τον πνευματικό του, πάει στο Άγιο Όρος, ενώ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν το ξέρει τόσος κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.