Μετά τον Μάστορα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μαρίνα!» - Το περιστατικό πάνω στη σκηνή με τη σύντροφό του

Κυκλοφορεί βίντεο στο διαδίκτυο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τον Μάστορα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μαρίνα!» - Το περιστατικό πάνω στη σκηνή με τη σύντροφό του

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, κατά καιρούς έχουν βγει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με συντρόφους του, όπως για παράδειγμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έπειτα με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

Μετά λοιπόν τη σχέση του με το μοντέλο, δεν είχε βγει κάποια είδηση σχετικά με τα προσωπικά του, παρά μόνο κάποιες στιγμές με την Ηλιάνα στην πίστα του Madwalk που χόρευε αισθησιακά δίπλα του επί σκηνής.

Σε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Τι περιστατικό στα μπουζούκια

Για ακόμη μια φορά η Soula Glamorous έβγαλε ένα αποκλειστικό που μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί καθόλου. Όπως φαίνεται ο τραγουδιστής είναι και πάλι σε σχέση...

Σύμφωνα με μήνυμα που δέχτηκε από follower της, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπαθε... Χρήστο Μάστορα και ενώ διασκέδαζε στο Hotel Ερμού και τραγουδούσε πάνω στην σκηνή με την Άννα Βίσση, είδε ότι πλησίασαν την σύντροφό του για να της μιλήσουν και φώναξε από το μικρόφωνο «Μαρίνα!».

Κωνσταντίνος Αργυρός σύντροφος

Όντως ο Αργυρός πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο και εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι αγκαλιά με την Άννα Βίσση.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως δεν έχουμε κάποια πληροφορία πως ο τραγουδιστής έχει σχέση και μάλιστα με κάποια Μαρίνα. Θα επανέλθουμε με σίγουρα πράγματα! Stay tuned!

Κωνσταντίνος Αργυρός Άννα Βίσση

Άννα Βίσση Κωνσταντίνος Αργυρός

Τι εννοούμε πως ο Αργυρός έπαθε Μάστορα

Στο Έναστρον εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι Μέλισσες παρέα με την Δέσποινα Βανδή, σε ένα ανατρεπτικό σχήμα που υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες μουσικές βραδιές. Στο σχήμα συμμετέχει το νεανικό σχήμα Kings και η Τάνια Μπρεάζου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται κάθε εβδομάδα στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, ειδικά τον Χρήστο Μάστορα, για τον οποίο "λιώνουν" εκατοντάδες γυναίκες, ωστόσο η καρδιά του ανήκει στην Γαρυφαλιά Καλληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Εδώ και αρκετό καιρό, για την ακρίβεια από το καλοκαίρι που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας κάτι φωτογραφίες (δείτε τις εδώ) φημολογείται έντονα πως το εντυπωσιακό μοντελό είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός αυτό αλλά οι πράξεις και οι κινήσεις του το έχουν μαρτυρήσει ουκ ολίγες φορές.

Η Γαρυφαλλιά, όμως, που έχει εκφράσει στα social media της, στα οποία είναι και άκρως ενεργή, την δυσαρέσκειά της να μοιράζεται πια με όλους τα προσωπικά της, λίγο πριν φύγει το έτος επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση με τον σύντροφό της με τέτοιο τρόπο που ξέρει 100% ότι οι followers θα πάθουν πανικό. Στην αγκαλιά της βρίσκεται ένας άντρας, χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό του ολόκληρο, αλλά μόνο η μύτη και η δεξιά πλευρά από το δεξί μάτι και κάτω, δηλαδή μάγουλο και σαγόνι, ενώ την selfie τραβάει ο ίδιος κάτι που αποκαλύπτει μέρος από το χέρι και το στήθος του. Φυσικά, οι πιστές φανς του Χρήστου Μάστορα αντιλαμβάνονται πως είναι ξεκάθαρα αυτός (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής γίνεται έξαλλος με έναν θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Στο εν λόγω βίντεο, ο Χρήστος Μάστορας σταματάει να τραγουδάει και απευθυνόμενος στον πελάτη του νυχτερινού κέντρου του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο..., δεν ντρέπεσαι λίγο!» και λίγο αργότερα συνέχισε το πρόγραμμα του...

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΤΟΥ!

Στα σχόλια από κάτω πολλοί είναι αυτοί που έγραψαν πως ο εν λόγω άντρας φλέρταρε με την Γαρυφαλλιά για αυτό και ο τραγουδιστής "τρελάθηκε" και ξέσπασε. Τους ισχυρισμούς μάλιστα αυτούς τους επιβεβαίωσε και η Σούλα Γκλάμορους, μέσα από μερικά instastories που δημοσίευσε....

NΕΑ ΕΞΕΛΙΚΗ!

Δείτε εδώ τι πραγματικά συνέβη και τι έγινε με το που κατέβηκε ο Χρήστος Μάστορας από την πίστα!

undefined

undefined