«Κόψτε τις μαγκιές και...»: Άκρως αποκαλυπτική η Βάνα Μπάρμπα με την προσωπική της ζωή

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Κόψτε τις μαγκιές και...»: Άκρως αποκαλυπτική η Βάνα Μπάρμπα με την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον σύντροφο που θα ήθελε να έχει.

Διαβάστε επίσης: «Έλεος, φαγώθηκαν με...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Βάνα Μπάρμπα στον αέρα του Super Κατερίνα

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για την προσωπική της ζωή

Για τους άντρες στη σημερινή εποχή απάντησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός ευχήθηκε, μάλιστα, το 2023 να της φέρει έναν έρωτα.

«Θα ήθελα το 2023 να μου φέρει μια μεγάλη αγάπη. Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο που θα μπορώ να θαυμάσω. Να είναι δυνατός, να είναι άνθρωπος και να μην κυνηγάει τα χρήματα μόνο.

Έχουν αλλάξει οι άντρες τη σημερινή εποχή. Σίγουρα υπάρχουν πολλά αρσενικά, αλλά είναι πιο φοβισμένοι. Φταίμε εμείς. Και αυτό λέω στα κορίτσια “κόψτε τις μαγκιές, γίνετε γυναίκες”», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε επίσης: «Οι άντρες μου συνήθως μου λένε “μεγαλώσαμε με εσάς” κι ένα άλλο που μου λένε είναι “τι ωραία που ήσασταν στα νιάτα σας”».

Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Μπορεί πολλοί να θυμάστε την κόρη της Βάνας Μπάρμπα, σαν ένα μικρό κοριτσάκι που δεν ξεκόλλαγε από την αγκαλιά της μαμάς του, ωστόσο η Φαίδρα έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα που τραβάει τον δικό της δρόμο.

Η νεαρή κοπέλα, με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα βίντεο κλιπ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και αναφέρθηκε στις σπουδές της, στην απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ καθώς και στη σχέση της με τη μητέρα της.

Λίγο καιρό πριν, σε μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πρωινό, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον ρόλο της μητέρας και είπε: «Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει. Θα ήταν στην κατηγορία των αντρών που δεν θα σεβόταν τις γυναίκες. Τα λάθη ξεκινάνε από τη μάνα. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε κόρη. Θα ήμουν μια μητέρα που θα τον έκανα νάρκισσο και με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες», ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο που είχε σοκάρει τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τι της είχε πει).

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Φαίδρα Μπάρμπα, σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα, ενώ στις επιδιώξεις της είναι κάποια στιγμή να συνδυάσει τις σπουδές της με το μάρκετινγκ.

«Έχω αφήσει το μόντελινγκ, δεν ασχολούμαι πια, κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές αλλά κανονικά σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα.

Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ. Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της.

Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Μπάρμπα στην εκπομπή Πρωινό Μας.