Με μαύρη βελούδινη ρόμπα και γούνινες παντόφλες - Τι φόρεσε η Νατάσα Καλογρίδη για να πάει στο περίπτερο

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Τον τελευταίο καιρό, η Νατάσα Καλογρίδη έχει αποφασίσει να μείνει για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τα αποκαλυπτήρια για την κοινή πορεία της με τον πρώην σύντροφο της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο (δείτε εδώ γιατι) ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την έπιασε στα "πράσα" σε μια απρόσμενη εμφάνιση της.

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι από τους ανθρώπους που κάθε στυλίστική της επιλογή είναι ξεχωριστή και μοναδική. Η ίδια είτε αποφασίζει να πάει σε εκδηλώσεις, είτε αποφασίζει να πάει μέχρι το περίπτερο κάνει πάντα κάτι ξεχωριστό. Κι εκεί που πιστεύαμε πως η πιο ανατρεπτική δημόσια εμφάνιση της ήταν αυτή στο Νέο Ψυχικό (δείτε εδώ τι φόρεσε) ο φακός του Youweekly.gr την πέτυχε να φοράει ρόμπα και παντόφλες!

Η ακομπλεξάριστη εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη

Η ίδια, εντελώς ακομπλεξάριστη, θέλοντας να αγοράσει κάποια πράγματα για το σπίτι της και συγκεκριμένα μια σφουγγαρίστρα, διάλεξε να φορέσει μια μαύρη βελουτέ ρόμπα με χρυσές λεπτομέρειες και πάντα συνδυασμένες μαύρες γούνινες παντόφλες, παρά το κρύο που κάνει.

Η νατάσα καλογρίδη
(ndp)

Νατάσα Καλογρίδη: Μας ξεναγεί στην τεράστια ντουλάπα της - Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της

Η ηθοποιός μέσα από τα Instastories της έδωσε μια μικρή ιδέα από την πλούσια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που διαθέτει και μας έκανε να ζηλέψουμε.

Στο βίντεο που κοινοποίησε, βλέπουμε και τις αγαπημένες μαύρες γάτες της ηθοποιού, που έκλεψαν τα βλέμματα.