«Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε...» - Άναυδοι όλοι στο Happy Day με την εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Έχω κάνει και χοντράδες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε...» - Άναυδοι όλοι στο Happy Day με την εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αλλά πριν αυτή προβληθεί, ένα απόσπασμά της διέρρευσε μέσα από το Happy Day, του ALPHA, το πρωί της Παρασκευής 3/2. Ο ηθοποιός σε αυτή μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, κάτι για το οποίο δεν απαντάει συχνά (δείτε εδώ την αλήθεια για την καριέρα του).

Έτσι, κατέληξε να αναφέρει ένα ακραίο, αλλά και ξεκαρδιστικό σκηνικό παράλληλα, που είχε ζήσει μαζί του, εξηγώντας πως έχει κάνει μερικές "χοντράδες", όπως είπε και ο ίδιος, για τις οποίες δεν είναι και πάρα πολύ περήφανος.

Τι συνέβη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον γιο του στο σούπερ μάρκετ

«Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις 12 η ώρα, για να του πω την ιστορία και να κοιμηθεί.

Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά. Τότε με ρώτησε η Αθηνά “το παιδί το άφησες απ’ έξω;”. Λέω “ποιο παιδί; Αμάν, το παιδί!”. Το σούπερ μάρκετ ήταν κοντά μας, στα 200 μέτρα, τον είδα στο καρότσι. Γυρνάω στο σπίτι και μου λέει η Αθηνά “Εσύ παιδί δεν ξαναπαίρνεις”», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ηθοποιό και παρουσιάστρια της εκπομπής, Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε επίσης: Γνωστός γοητευτικός ηθοποιός - Ο νέος σύντροφος της Νικολέτας Κοτσαηλίδου μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αυτός είναι ο γιος του

Ο γιος του, λοιπόν, προέκυψε από τον γάμου με την Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία χώρισαν το 2015 και ονομάζεται Αλέξανδρος. Δεν έχει κάποια σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του, καθώς έχει σπουδάσει κάτι εντελώς διαφορετικό και ασχολείται ενεργά με αυτό. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει τον τίτλο του πολιτικού μηχανικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αναφέρει πως με την μητέρα του έκαναν ό,τι μπορούσαν έτσι ώστε ο γιος τους να μείνει μακριά από αυτόν τον χώρο.

Σπύρος Παπαδόπουλος γιος

Σπύρος Παπαδόπουλος  γιος Αλέξανδρος