Δυσάρεστα νέα για τον Ορέστη Τζιόβα: «Είναι σε καροτσάκι...» - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα

Ποια είναι η κατάστασή του μετά το ατύχημα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για τον Ορέστη Τζιόβα: «Είναι σε καροτσάκι...» - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα

Ο Ορέστης Τζιόβας ήρθε στο προσκήνιο μετά από καιρό, εξαιτίας της συνέντευξης που παραχώρησε κατά την οποία αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, φτάνοντας μέχρι στο σημείο του να συζητάει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τις φορές που έχει προχωρήσει με άντρες και, μάλιστα, φίλους του.

Τα λόγια του, δηλαδή, ακουγόντουσαν σε κάθε εκπομπή και πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την άποψή τους για όλο αυτό το ζήτημα και το πόσο βαθιά θα έπρεπε να φτάσει σχετικά με αυτό, ωστόσο αρκετές ημέρες αργότερα έγινε γνωστό ένα δυσάρεστο και ανησυχητικό νέο για τον ίδιο.

Ατύχημα για τον Ορέστη Τζιόβα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή 3/2 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, από τον συνάδελφό του, Τάσο Λέκκα, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να μιλήσει για τον ρόλο του στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" και όχι μόνο.

«Στη “Νύχτα των Μυστικών” κάναμε μία αντικατάσταση, καθώς ο Ορέστης Τζιόβας έχει χτυπήσει. Έπεσε η μηχανή του πάνω στο πόδι του. Τη θέση του πήρε ο Τάσος Δημητρόπουλος, τώρα θα επιστρέψει και θα αναπροσαρμοστεί η παράσταση γιατί θα είναι σε καροτσάκι ή πατερίτσες. Έσπασε το πόδι του. Παρόλα αυτά, είμαστε δεμένη ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός εξηγώντας ποια είναι πλέον η κατάστασή του, αφού έφυγε από το νοσοκομείο.