Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA χωρίς δισταγμό: «Χρόνια τώρα το κάνω λάθος» - Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη

Δεν το είχε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA χωρίς δισταγμό: «Χρόνια τώρα το κάνω λάθος» - Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη

Ένας μικρός χαμός έγινε σήμερα, Παρασκευή 3/2 στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, καθώς από τη μία πλευρά ο Σάββας Πούμπουρας προχώρησε σε μία ανακοίνωση που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να "παγώσει" ολόκληρη και από την άλλη, η παρουσιάστρια συνειδητοποίησε πως έκανε μία γκάφα, η οποία ωστόσο τους έκανε όλους να γελάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως στο σόου "Σπίτι με το Mega" θα είναι καλεσμένος ο Γιώργος Σαμπάνης και την ώρα που έπαιζε το τραγούδι του "Σ' αφήνω στον επόμενο", η ίδια παρατήρησε πως για πολλά χρόνια έλεγε τους στίχους λάθος.

Το λάθος της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ ρε παιδιά τώρα το συνειδητοποίησα. Τόσα χρόνια τοπ τραγούδι αυτό, δεν έλεγα «τον άτυχο τον γκόμενο», έλεγα «τον άθλιο». Έτσι το τραγούδαγα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε έπειτα: «Εγώ έχω αλλάξει, χρόνια τώρα το κάνω λάθος, όταν σβήνουμε τούρτα. Δεν λέω «της γνώσης το φως», λέω «της νιότης το φως». Με διορθώνουν πάντα, είμαι η μόνη που το λέει έτσι», με αποτέλεσμα όλοι να την κοιτούν και να γελούν.

Ελένη Μενεγάκη

Δεν μπερδεύει μόνο τους στίχους, όμως...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την παρουσιάστρια να "τα χάνει" στον αέρα (δείτε την εδώ να ξεσπά για το παιδί που της χρεώνουν) και μία από αυτές ήταν και η σημερινή (2/2) κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε Mac and Cheese και η Ελένη Μενεγάκη στην προσπάθειά της να θυμηθεί, μπέρδεψε το κανάλι στο οποίο εργάζεται και επέστρεψε στην εποχή που βρισκόταν στον ALPHA.

Είπε, δηλαδή, χαρακτηριστικά: «Το άκουσα, το κατάλαβα αλλά Γιώργο η συνταγή δεν μου έμεινε… κάπως μπερδεύτηκα! Θα μπω λοιπόν στον Alpha... του Mega. Παναγία μου, δύο χρόνια πέρασαν για να το πω... Συμβαίνουν κι αυτά...», και άρχισε να ξεφυσάει για τη γκάφα που έκανε με τον Σάββα Πούμπουρα να λέει: «Ε περάσαμε κι από εκεί…». Ενώ, ο Γιώργος Παπακώστας με την σειρά του, είπε ότι είναι Άλφα η εκπομπή του Mega, αλλά δεν κατάφερε σώσει την κατάσταση.