Χρήστος Δάντης: Η νέα ανάρτηση για την Ασημίνα λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Δεν σταματά λεπτό να την στηρίζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ ιδιαίτερη και σημαντική μέρα είναι η σημερινή 3/2 για τον Χρήστο Δάντη, μιας και η αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει την ονομαστική της εορτή, με τον τραγουδιστή να στέλνει τις δημόσιες ευχές του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιας τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με την πρώην παίκτρια του Survivor την οποία στηρίζει με κάθε τρόπο σε κάθε της επιλογή. Η σχέση τους μάλιστα έγινε γνωστή πριν περίπου έναν χρόνο με αφορμή τη συμμετοχή της ποδοσφαιρίστριας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Χρήστος Δάντης, όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει, διαφωνούσε με την επιλογή της να μπει στο Survivor All Star, ωστόσο την στήριξε ενώ πριν μερικές μέρες που αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας πως ποτέ δεν είχαν την επικοινωνία για την οποία την κατηγορούν (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση).

«Ουδέποτε επικοινώνησα εγώ ή η οικογένεια με την Ασημίνα. Όλοι μπορούμε να ανοίξουμε τα κινητά μας. Είμαι σαστισμένος με αυτό που έγινε με την Ασημίνα στο Survivor, όχι θυμωμένος». Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τον σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκο που επίσης έκανε αναρτήσεις όλο νόημα στο προφίλ του στο Instagram, απάντησε «Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τον σύντροφό της, γιατί γνωριζόμαστε».

Μια ερώτηση στην συνέχεια για το αν πιστεύει ότι η σύντροφός του είχε κινητό, ξέσπασε λέγοντας «Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό; Τι ερώτηση είναι αυτή;». «Δεν με απασχολεί αν η Ασημίνα επιστρέψει στο survivor, αν αποδειχτεί ότι δεν είχε κινητό», δήλωσε στη συνέχεια.

«Εκτίμησα από μέρους τους που δεν αποχώρησαν από το συμβούλιο (δείτε εδώ ποιοι). Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Δαλάκα που είναι ας πούμε, συνεργός. Κάποια στιγμή θα ακουστεί η φωνή της Ασημίνας και της Δαλάκα», ανέφερε στη συνέχεια.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την ονομαστική εορτή της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε μια φωτογραφία και της ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά. «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου» έγραψε ο Χρήστος Δάντης προσθέτοντας μια καρδιά.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την ονομαστική εορτή της Ασημίνας Χατζηανδρέου