«Άλλα λένε, άλλα...»: Οι αναρτήσεις του Φιντιρίκου την ώρα που ο Λιανός ανακοίνωνε την αποβολή της Δαλάκα από το Survivor All Star

Τι δημοσίευσε στο Instagram;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ο κακός χαμός γίνεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για τις παίκτριες που βρέθηκαν με κινητό (δείτε εδώ το ξέσπασμα του) στο Survivor All Star. Οι Ασημίνα και Κατερίνα, πιάστηκαν στα πράσα και ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό (31/1) συμβούλιο τους ανακοίνωσε την αποβολή τους μπροστά στους συμπαίκτες τους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ το απόσπασμα από το συμβούλιο του νησιού).

Την ώρα που ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έκανε την ανακοίνωση για την αποβολή των παικτριών, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Να υπενθυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας με την αθλήτρια ήταν ζευγάρι και χώρισαν λίγες μέρες πριν αποχωρήσει για το Survivor all star (δείτε εδώ τον λόγο).

Επιπλέον, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, λίγο πριν αποχωρήσει η Κατερίνα Δαλάκα από το ελ. βενιζέλος την έδωσε ένα γράμμα, με άνθρωπο της παραγωγής (δείτε το εδώ), το οποίο μέσα περιείχε και ένα κολιέ, που δεν το βγάζει από πάνω της.

Οι αναρτήσεις του Φιντιρίκου για την Δαλάκα μετά τα αποκαλυπτήρια στο Survivor All Star

Το βράδυ της Τρίτης (31/1) την ώρα που προβάλλονταν το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η μια ανάρτηση είχε μια "αφιέρωση" από τον λογαριασμό «p.korovesis» και έγραφε: «Άλλα λέτε. Άλλα κάνετε. Άλλα είστε. Να το προσέχετε αυτό».

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Φιντιρίκου για την Κατερίνα Δαλάκα

Και η δεύτερη έγραφε: «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας είναινα παλεύεις με τα λιοντάρια».

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Φιντιρίκου για την Κατερίνα Δαλάκα