Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Εργάζεται στις φυλακές η Εύα Καϊλή - Ποια είναι η αμοιβή της

Ο μισθός που λάμβανε ως ευρωβουλευτής ήταν 7.146 ευρώ το μήνα ενώ τώρα....

Εργάζεται στις φυλακές η Εύα Καϊλή - Ποια είναι η αμοιβή της
News 03.02.2023 22:42
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά τη σύλληψη για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο Qatar Gate, η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Χάρεν εδώ και περίπου δύο μήνες (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της μετά την απόρριψη της αποφυλάκισής της).

Στο μεταξύ, η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, αποκάλεσε τον σύντροφό της «τοξικό τέρας», με τον οποίο ωστόσο δεν έχει μιλήσει από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της μετά την απόρριψη της αποφυλάκισής της).

«Η κυρία Καϊλή είναι προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε, από τον άνθρωπο με τον οποίο γέννησε ένα παιδί, τον σύντροφό της. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει».

Οι δουλειές που έχει αναλάβει στην φυλακή η Εύα Καϊλή και η αμοιβή της

Μάλιστα, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ και το Financial Times, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εργάζεται στη φυλακή κάτι που κάνουν και οι υπόλοιπες κρατούμενες. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ασχολείται με το μαγείρεμα και την καθαριότητα, και όπως αναφέρει ο ξένος τύπος αμείβεται με 0,75 ευρώ την ώρα, ενώ ο μισθός που λάμβανε ως ευρωβουλευτής ήταν 7.146 ευρώ το μήνα μετά τους φόρους, ενώ είχε λάβει και μηνιαίο επίδομα 4.778 ευρώ.

Οι φυλακές του Χάρεν εγκαινιάστηκαν τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι υπερσύγχρονες. Θυμίζουν ένα μικρό χωριό και αποτελούνατι από πολλά κτίρια, στο καθένα από αυτά κρατούνται περίπου 30 φυλακισμένες.

Οι δουλειές που έχει αναλάβει στην φυλακή η Εύα Καϊλή και η αμοιβή της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Καλύτερα να μην...» - Η άγνωστη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την Εύα Καϊλή

«Υπάρχει ρήξη στο ζευγάρι, έχει...» - Οι αποκαλύψεις του νονού της κόρης της Εύας Καϊλή

Share