«Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος, θα σε είχα διαγράψει» - Ο κακός χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα: "Σφάχτηκαν" Σούρας, Κωνσταντινίδης & Καινούργιου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος, θα σε είχα διαγράψει» - Ο κακός χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα:

Την Παρασκευή 3/2 έγινε ένας μικρός χαμός στο πλατό της Super Κατερίνα, καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν απών από το στούντιο, αλλά βρέθηκε στο Skype της εκπομπής (δείτε εδώ γιατί έλειπε), ξεκίνησε να μιλά για την υπόθεση της Πάτρας και ο Δημήτρης Σούρας που ήταν καλεσμένος, άρχισε να φωνάζει και να ξεσπά στον αέρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα (η παρουσιάστρια ωστόσο τα βρήκε με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη).

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο ψυχίατρος έχει δεχθεί όχληση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπόθεση και αυτό στάθηκε ως αφορμή για να γίνει έξαλλος, χάνοντας κάθε ψυχραιμία, "εκτοξεύοντας" κουβέντες πολύ βαριές προς το πρόσωπό του.

Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα με την Καινούργιου, τον Σούρα και τον Κωνσταντινίδη

«Γιατί να έχω όχληση; Αυτό είναι μια άποψη δική σας. Αν κι άρρωστος, το κεντρί σας πέφτει. Δεν είναι ρεπορτάζ. Για ποιο λόγο; Εγώ μίλησα για τις συμπεριφορά αυτών των δύο ανθρώπων, μετά την προφυλάκιση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας. «Πάρε με τηλέφωνο να σου πω όσα δεν μπορώ στον αέρα. Με αγάπη στο λέω Δημήτρη κι είναι μόνο ρεπορτάζ. Εύχομαι να μην έχεις όχληση και να αλλάξει ο Κούγιας γνώμη», αποκρίθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτήν την στιγμή αυτό που κάνεις είναι τεράστιο λάθος δημοσιογραφικό και το θεωρώ φάουλ. Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος, θα σε είχα διαγράψει. Πάει να κάνει μία ίντριγκα κυρία Καινούργιου κι είναι τεράστιο λάθος. Είστε υπεύθυνη, αλλά δεν τον κλείνετε… Πάτε να κάνετε μία ίντριγκα και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που κάνατε. Είναι τεράστιο λάθος.

Τόσο καιρό δεν μιλώ και δεν λέω κουβέντα, σεβόμενος την δικαιοσύνη. Έχω να μιλήσω 5 μήνες για αυτήν την υπόθεση κι έχω μιλήσει πολλές φορές αναλυτικά για τις συμπεριφορές. Όταν καλείτε κάποιον άνθρωπο και χωρίς να τον έχετε ενημερώσει, δημιουργείται μία ίντριγκα για να παίξει, είναι μια λανθασμένη κουβέντα. Δεν τιμά ούτε τον δημοσιογράφο, ούτε την εκπομπή», ανέφερε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Σούρας.

«Είναι εξαιρετικός συνάδελφος και σας σέβεται πάρα πολύ. Δεν θα σας προσέβαλε ποτέ ο Στέφανος. Σας είπε ότι υπάρχει μια πληροφόρηση… Δεν υπάρχει τίποτα από πίσω, δεν έχει ακουστικό. Κάνουμε μία κουβέντα στον αέρα. Σας ρώτησα εγώ, μου είπατε την άποψή σας πολύ τεκμηριωμένα και σας είπε μια πληροφορία που έχει ένας Στέφανος, που είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, πολύ καλό παιδί και ξέρετε πόσο σας σέβεται», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούριου υποστηρίζοντας τον συνεργάτη της.