«Κάνω μενεγακίστικα αλλά δεν ξέρω αν...» - "Κόλαφος" ο Νίκος Μουτσινάς για το μέλλον του στο κανάλι του ΣΚΑΪ

«Ξαναγύρισα στο ΟΡΕΝ με δάφνες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάνω μενεγακίστικα αλλά δεν ξέρω αν...» -

Ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή 3/2 παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για την υιοθεσία του παιδιού του (δείτε εδώ ποια ήταν η επιθυμία της μητέρας του), ωστόσο όταν τον πέτυχε η κάμερα του Open Weekend το Σάββατο 4/2, ο ίδιος δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτό το κομμάτι, αλλά, αντίθετα, μίλησε για την συνεργασία του με το ΣΚΑΪ, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο παρουσιαστής, με τους δύο αυτούς άνδρες έχει "κοντραριστεί" το τελευταίο διάστημα, καθώς αποκαλύφθηκε όλο το παρασκήνιο για το τηλεφώνημα του με τον πρώτο, ενώ ο δεύτερος τον "έκραξε" για την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

«Ξαναγύρισα στο ΟΡΕΝ με δάφνες. Πέρασα πολύ ωραία στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Κάνω μενεγακίστικα αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω στο ΣΚΑΪ. Δεν έχω κάνει συζητήσεις γενικά, αλλά μην καίτε το φλέρτ με τα κανάλια.

Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά μην το μάθει ο Γρηγόρης. Δεν με παίρνει τηλέφωνο ο Ανδρέας, ούτε μου λέει να τον πάρω. Μηνύματα, ανθρώπινα πράγματα. Είμαι δεκτικός στην κριτική του γιατί αντιλαμβάνομαι ότι βλέπει μία συνολική εικόνα. Δεν κάνω όντως συνεντεύξεις γιατί στόχος μου δεν είναι να στριμωχτεί ο καλεσμένος.

Αγαπώ πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί θα μου το κλείσει. Γιατί να τον πάρω ενώ ξέρω ότι θα μου το κλείσει. Ήμουν έτοιμος να τον πάρω. Είναι θεατρίνος, δεν μιλούσα καθημερινά ποτέ με τον Γρηγόρη. Εκτός εκπομπής δεν κάναμε ποτέ παρέα.

Δεν νομίζω να με δείτε στο J2US αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ταλαιπωρία. Έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό το σκηνικό, να τραγουδάς, ο Νίκος αλλά πολύ κούραση», είπε χαρακτηριστικά.