Survivor All Star: «Κάποια στιγμή θα το μάθετε...» - "Άναψε φωτιές" ο Άρης Σοϊλέδης για Ασημίνα, Δαλάκα & Νίκο Μπάρτζη

Η αποκάλυψη στον αέρα του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κάποια στιγμή θα το μάθετε...» -

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, το πρωί του Σαββάτου 4/2, και ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο Survivor All Star, μιας και πρόσφατα, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι, ο ίδιος είχε προχωρήσει σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "δικάζοντάς τες".

Έχει ακουστεί πως και εκείνος θα βρεθεί, μάλιστα, κάποια στιγμή ξανά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, αλλά δεν απαντάει ξεκάθαρα αν θα το κάνει, ωστόσο έθεσε έναν "όρο" σχετικά με το αν τελικά συμμετέχει στο ριάλιτι, λέγοντας πως δεν πρόκειται να πάει εκεί για την ίντριγκα, "αδειάζοντας" τους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ τι θα κάνει αν δεν πάει στο Survivor).

"Κόλαφος" ο Άρης Σοϊλέδης για το Survivor All Star

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα πάω στον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή μπορεί να απαντήσει. Προς το παρόν είμαι στο όχι, δεν ξέρω κάτι. Το εάν ήμουν δυνατός αγωνιστικά το έχει δει ο κόσμος, υπάρχουν και τα νούμερα. Εμείς δεν πιαστήκαμε ποτέ με κινητό στο χέρι, δεν συνέβη κιόλας.

Έγινε επικοινωνία μέσω ενός ανθρώπου με την οικογένειά μας. Από την στιγμή που το είδε ο Μπάρτζης, καλά έκανε και το είπε. Εγώ βέβαια δεν θα το έκανα, δεν θα πήγαινα να ρουφιανέψω και να πατήσω επί πτωμάτων. Το “Κάρμα” που έγραψε στο Instagram δεν αφορά ούτε την Ασημίνα ούτε την Κατερίνα Δαλάκα, είναι για άλλο λόγο. Κάποια στιγμή θα το μάθετε», είπε χαρακτηριστικά.