Από τους στίβους μάχης στην μουσική σκηνή του ALPHA - Ποιοι πρώην παίκτες του Survivor "φλερτάρουν" με το J2US

Όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται πριν πουν το οριστικό "ναι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από τους στίβους μάχης στην μουσική σκηνή του ALPHA - Ποιοι πρώην παίκτες του Survivor

Στις 18 Φλεβάρη αναμένεται όπως όλα δείχνουν να ξεκινήσει και πάλι ο νέος κύκλος του J2US με τους ιθύνοντες του μουσικού σόου του ALPHA να βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις. Ωστόσο, δεν έχουν "κλειδώσει" ακόμα σίγουρα τα πρόσωπα που θα δούμε, όμως ξέρουμε ποια από αυτά είναι πολύ κοντά στο "ναι".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βήμα πριν τους δούμε στο J2US είναι οι: Λίτσα Γιαγκούση, Αποστολία Ζώη, Δημήτρης Σταρόβας, Χριστίνα Μαραγκοζη, Ναταλία Αργυράκη, Βασίλης Νομικός, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Ανδρομάχη και η Εύη Δρούτσα.

Ποιοι πρώην παίκτες του Survivor "φλερτάρουν" με το J2US

Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούν έντονα είναι και μερικοί πρώην παίκτες του Survivor που δεν πρόκειται να μπουν στο Αll Star. Συγκεκριμένα, έχει γίνει πρόταση στον Άρη Σοϊλέδη αλλά και στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ ο Νίκος Κοκλώνης προσέγγισε και την Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τι του απάντησε).

Όσον αφορά το τρέιλερ, τα γυρίσματα με την κριτική επιτροπή έγιναν χθες 2/2 στο κέντρο της Αθήνας.

«Φίλοι μου αγαπημένοι καλή μας χρονιά! Το 2023 να φέρει τα καλύτερα, να είμαστε γεροί, να είμαστε αγαπημένοι, να είμαστε αυθεντικοί, να είμαστε παρέα σε όλα τα όμορφα! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τη μοναδική χθεσινή μας βραδιά, το #j2us πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας, το δικό σας πάρτι που ξέρετε να το απογειώνετε με την ανεπανάληπτη θετική σας ενέργεια! Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ήσασταν όλοι για μια ακόμα φορά στην παρέα μας, εδώ στο πλατό ή από το σπίτι, τιμώντας μας ως Νο1 επιλογή σας για αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά!

Ήταν το ωραιότερο, το πιο ζεστό καλωσόρισμα χρονιάς που έχω ζήσει! Να έχουμε ένα υπέροχο 2023 με υγεία, χαρές, αγκαλιές και εκπλήξεις! Μάτι να μην μας πιάσει! Εγώ σας ετοιμάζω πολλές εκπλήξεις πολύ σύντομα #staytuned Μικρό διάλειμμα κ επιστρέφουμε στα Σαββατόβραδα μας» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της πρώτης του ανάρτησης μετά τον τελικό ο Νίκος Κοκλώνης (δείτε την εδώ).