«Ήμουν φορτισμένος και...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά για τους νεκρούς πιλότους στην Ανδραβίδα

Κράτησαν ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς

Η πτώση των δύο πιλότων στην Ανδραβίδα σόκαρε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και οι δύο βρέθηκαν νεκροί και οι οικογένειές τους βιώνουν ανείπωτη θλίψη. Τις δύο προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, και η κηδεία τους και η εικόνα της συντρόφου του 31χρονου πάνω από τον τάφο του, όπως και οι φωνές του πατέρα του 29χρονου ανατριχιάζουν.

Επηρεασμένοι από το συγκεκριμένο γεγονός ήταν και οι άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, γι' αυτό και στο ΟΑΚΑ θέλησαν να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν τους δύο άντρες πριν τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γκιγιέν.

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά για τους νεκρούς στην Ανδραβίδα

Παρόλο που ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να φέρει τη νίκη στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αργότερα εξήγησε πως δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η ψυχολογία του επηρεάστηκε από τους δύο θανάτους.

«Δεν ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι σήμερα. Σκεφτόμουν τους πιλότους στη διάρκεια του αγώνα. Ήμουν φορτισμένος και από τον κόσμο που ήρθε για να μας δει στο ΟΑΚΑ», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και πριν τον αγώνα σημείωσε: «Δεν φοβήθηκα ιδιαίτερα. Έπαιξα καλό τένις. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στην Αθήνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να στηρίξει την προσπάθεια μας. Είναι μεγάλη η χαρά μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε την πρόκριση.

Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξα σε ένα μεγάλο γήπεδο, όχι με τόσους Έλληνες στο πλάι μου, αλλά για μένα σήμερα είναι ήταν η... συνέχεια από την Αυστραλία. Πάμε Ελλάδα!».