Χρύσπα: «Μετά είχα τύψεις και...» - Σοκάρει η τραγουδίστρια για την μάχη με την βουλιμία

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χρύσπα: «Μετά είχα τύψεις και...» - Σοκάρει η τραγουδίστρια για την μάχη με την βουλιμία

Το πρωί του Σαββάτου (4/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα είχε "κράξει" δημοσιογράφο (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την περίοδο που αντιμετώπιζε το πρόβλημα με την υγεία της, σχετικά με ην βουλιμία.

Η εκπομπή του MEGA, ήταν αφιερωμένη στην πάθηση αυτή και η Χρύσπα αναφέρθηκε στην περίοδο που το αντιμετώπιζε, αλλά και στην συνέχεια η ψυχολόγος της εκπομπής της εξήγησε τους λόγους που δεν το αντιλήφθηκε έγκαιρα.

Η αποκάλυψη της Χρύσπας για την βουλιμία

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς περνούσε εκείνη την περίοδο, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε λανθασμένες κινήσεις όσον αφορά το σώμα της. Η Χρύσπα είπε αρχικά ότι δεν το είχε κατανοήσει και χρειάστηκε χρόνο για να καταλάβει από τι πάσχει, διότι εκείνη την περίοδο εργάζονταν πολλές ώρες και έκανε περίεργη διατροφή, με μεγάλες ποσότητες φαγητού και σε ακανόνιστες ώρες.

«Δεν συνειδητοποίησα από την αρχή τι μου συνέβαινε. Αυτό γιατί ήμουν σε εγρήγορση και ένιωθα πίεση και κόπωση. Όταν δεν δούλευα ένιωθα καλά γιατί το είχα συνδυάσει με το φαγητό και μετά είχα τύψεις, με αποτέλεσμα να βγάζω όσα τρώω. Στην αρχή το προκαλούσα μόνη μου, αλλά στην πορεία συνέβαινε από μόνο του. Αυτό συνέβαινε σε στάδια υπερφαγίας.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια είπε οτι όλο αυτό είχε επιπτώσεις και στην ψυχολογική της κατάσταση,διότι χτυπούσε το "καμπανάκι" του οργανισμού της και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει όπως πίστευε.

Στην πορεία επειδή έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία και την ενέργεια, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και χτυπάνε καμπανάκια. Έτρωγα σε σημείο που πονούσε το στομάχι μου».