«Πέρσι πέρασα...»: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της Άννας Πρέλεβιτς με τα σημάδια στο πρόσωπο της

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @annaprelevic)
(instagram / @annaprelevic)

Μπορεί να πλησιάζουν οι μέρες για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς, που αποφάσισε να ενημερώνει συνέχεια τους ακόλουθους της, για τις εξελίξεις και τις ετοιμασίες της μεγάλης ημέρας (δείτε εδώ το τελευταίο πράγμα που έκλεισε), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολείται μόνο με αυτό, διότι αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα στην καθημερινότητα της.

Η Άννα Πρέλεβιτς απάντησε σε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αν είχε ποτέ ακμή και έτσι έδειξε μια φωτογραφία από το κοντινό παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Καυτά φιλιά στο στόμα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Full in love ο Νομικός & η Άννα Πρέλεβιτς στα μπουζούκια

Η φωτογραφία της Άννας Πρέλεβιτς με την ακμή

Ένα δερματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε την περασμένη χρονιά και τη βοήθησε να το ξεπεράσει η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

H Άννα Πρέλεβιτς, που συχνά μπαίνει στη διαδικασία να απαντά σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων που ζητούν τη συμβουλή της για διάφορα θέματα, βλέποντας την ερώτηση μιας κοπέλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακμή της, αποκάλυψε πως και η ίδια αντιμετώπισε κάτι αντίστοιχο δείχνοντας μάλιστα τα σημάδια που είχαν δημιουργηθεί στο πρόσωπό της.

Ωστόσο, όπως είπε, χάρη στην αδερφή του συντρόφου της, τη Δούκισσα Νομικού, που της σύστησε τον δερματολόγος της, πλέον έχει απαλλαγεί από όλα τα σημάδια.

«Πέρσι πέρασα ακμή για ένα 6μηνο, τώρα η επιδερμίδα μου είναι χαρτί. με έσωσε ο δερματολόγος μου και η Δούκισσα γιατί εκείνη μου τον σύστησε» έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς

Να υπενθυμίσουμε ότι η επιχειρηματίας είχε πει στο παρελθόν, ότι «Μου αρέσει πολύ το κομμάτι περιποίησης και να δοκιμάζω συνεχώς προϊόντα, όμως, η κυστική ακμή χρειάζεται άλλη προσέγγιση. Ακολουθώ πιστά τα βήματα που μου έχει προτείνει η δερματολόγος μου. Για το πρωί: Καθαρίζω το πρόσωπο μου με σαπούνι. Συνεχίζω, κάνοντας κομπρέσες με ένα υγρό συνταγής του γιατρού μου για τρία λεπτά. Εφαρμόζω τοπικά ένα serum στις ατέλειες και ολοκληρώνω φυσικά με μία ενυδατική/αντηλιακή κρέμα με χρώμα».