«Αν αθωωθεί ο Πέτρος, δεν θα...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Βάλαρης με την υπόθεση Φιλιππίδη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί του Σαββάτου (4/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Open Weekend προβλήθηκαν ο δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βάλαρης. Ο ηθοποιός μίλησε κατα κύριο λόγο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα όσα συμβαίνουν στην δικαστική διαμάχη με τις τρεις καταγγελούσες (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος ηθοποιός για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έχει καταθέσει τρεις μηνύσεις για ψευδή κατάθεση και ψευδή καταμήνυση στις τρεις καταγγέλλουσες.

Οι τρεις αυτές μηνύσεις έχουν τεθεί σε ένα αρχείο, αναμένεται η απόφαση από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεσή του και στη συνέχεια αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί, οι μηνύσεις θα μπουν σε διαδικασία «ενεργοποίησης» και να φτάσουν, πιθανώς, και στη δικαστική αίθουσα. Την (2/2) Πέμπτη, οι μηνύσεις γνωστοποιήθηκαν για πρώτη φορά στις τρεις γυναίκες.

Νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής (3/2), ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέφτασε χεράκι – χεράκι με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου στο δικαστήριο, ενώ οι ηθοποιοί που όλους αυτούς τους μήνες στέκονταν στο πλευρό των καταγγελλουσών απουσίαζαν και στη χθεσινή αλλά λείπουν και από τη σημερινή συνεδρίαση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βάλαρη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στην παράσταση «Έκτο πάτωμα» και ο Γιώργος Βάλαρης και η Ευαγγελία Μουμούρη απάντησαν σε καίριες ερωτήσεις. Ο Γιώργος Βάλαρης τοποθετήθηκε ως προς τον Πέτρο Φιλιππίδη και εάν θα συνεργαζόταν μαζί του.

«Όλες οι μεγάλες παραγωγές έχουν δυσκολίες. Αλλά στο συγκεκριμένο έχει τόσο ωραίο καστ γιατί μιλάω για αγαπημένα πρόσωπα εδώ και πολλά χρόνια. Αν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα συνεργαστώ μαζί του, δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε.

Από την πλευρά της, η Ευαγγελία Μουμούρη τοποθετήθηκε και για την απόφαση της Ελένης Ράντου να μην συμμετέχει στην απεργία του ΣΕΗ για την υποβάθμιση των πτυχίων των ηθοποιών.

«Είναι απόφαση των ηθοποιών, του κάθε θεάτρου ξεχωριστά. Δεν μπορώ να κρίνω τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός. Μερικές φορές εμείς οι ηθοποιοί δεν έχουμε τη δύναμη να πούμε ότι απεργούμε. Τα παιδιά των ριάλιτι δεν παίζουν μόνοι τους, κάποιος τους καλεί, τους προσφέρει τη δουλειά και κάποιος τους χρειάζονται για τους λόγους του.