Σίσσυ Χρηστίδου: «Έτσι έμαθα πως είναι η...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της παρουσιάστριας για την απώλεια της μητέρας της

«Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Έτσι έμαθα πως είναι η...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της παρουσιάστριας για την απώλεια της μητέρας της

Αρκετά σημαντική η σημερινή ημέρα για την Σίσσυ Χριστίδου, καθώς όχι μόνο σαν σήμερα έφυγε η μητέρα της από τη ζωή αλλά και ο πατέρας της έχει τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια του Mega, που πρόσφατα τσακώθηκε με καλεσμένο της (δείτε εδώ με ποιον) για να τιμήσει την πολυαγαπημένη της μαμά που την έχασε νωρίς αλλά και για να ευχηθεί στον μπαμπά της δημοσίευσε ένα άκρως συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά..

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου… Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή.. τη μέρα αυτή τη διάλεξε.. την περίμενε.. Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας.. Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονείς σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος..
Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά.. ούτε έναν.. και ποιος να με πιστέψει..

Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας.. Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε.. «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες.. τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια.. κάθε μέρα.. η αγάπη.. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη.. Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο..

Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει.. Σας αγαπώ» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, στην λεζάντα της φωτογραφίας για την μητέρα και τον πατέρα της.

Η ανάρτηση της για το νέο έτος & η αναφορά στην μητέρα της

Το βράδυ, του Σαββάτου 31/12, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί στο οικογενειακό τραπέζι (δείτε εδώ ποιες είναι οι ευχές της για το 2023).

Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία η παρουσιάστρια την συνόδεψε με μια μακροσκελή λεζάντα, κάνοντας μάλιστα και μια αναφορά στη μητέρα της.

“Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά.. Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε.. Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα.. Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα.. Καλή χρονιά”, έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.