«Αλέξη, εσύ που ήσουν έτσι λίγο...» - "Πάγωσε" ο Παππάς με το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου

Το επιβεβαίωσε, όμως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αλέξη, εσύ που ήσουν έτσι λίγο...» -

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς το πρωί του Σαββάτου 4/2, ώστε να μιλήσει για την καριέρα του, αλλά και να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star όλο αυτό το διάστημα, εφόσον και ο ίδιος έχει περάσει από τον Άγιο Δομίνικο και γνωρίζει κάποια πράγματα περισσότερο (δείτε εδώ με ποια τραγουδίστρια έχει σχέση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος).

Όταν, όμως, η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε να του μιλάει, τον χαρακτήρισε με ένα συγκεκριμένο επίθετο που τον αιφνιδίασε και τον άφησε άφωνο για λίγα δευτερόλεπτα. Βέβαια, της απάντησε αμέσως και δικαιολόγησε με τον τρόπο του το επίθετο που του αποδόθηκε χωρίς να το αρνείται.

Η ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου στον Αλέξη Παππά

«Αλέξη, εσύ που ήσουν έτσι λίγο ανακατώστρας, να τα λέμε και αυτά. Φιλοξενούμενος αλλά να μην πούμε την αλήθεια; Εσύ ήσουν από μόνος σου ή σε μπρίζωναν; Ερχόταν ο δημοσιογράφος και σε ρωτούσε ή σου έβγαινε από μόνο του;» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και τότε έκείνος της απάντησε: «Ήταν πηγαίο αλλά για να απαντήσεις σε κάτι που σε ρωτούν, ξεκινάει η απάντηση με βάση την ερώτηση. Ρωτούσαν ότι ήθελαν να ρωτήσουν!».

Στο αντίπαλο κανάλι ο ίδιος έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη για το ριάλιτι

Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα εξαιτίας του ότι χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο και τσιγάρο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά θέματα αυτής της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιες θα τις αντικαταστήσουν).

Πολλοί διάσημοι, πρώην παίκτες του ριάλιτι και μη, σχολιάζουν το γεγονός και είτε τις υποστηρίζουν είτε της "καταδικάζουν", ωστόσο πολλοί μιλούν και για την πέτρα του σκανδάλου, τον Νίκο Μπάρτζη, που είναι το πρόσωπο που "έδωσε" ουσιαστικά τις δύο γυναίκες (δείτε εδώ το βίντεο που τον επιβεβαιώνει), καθώς η κίνησή του είναι αμφιλεγόμενοι. Άλλοι θεωρούν πως έπραξε σωστά, ενώ μερικοί υποστηρίζουν πως το έκανε επίτηδες, για να διώξει τα κορίτσια και να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι, γεμίζοντας το πορτοφόλι του με χρήματα.

Ένα από τα πρόσωπα που μιλήσαν γι' αυτό στο Γειά σου του ΣΚΑΪ το Σάββατο 4/2, είναι και ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ήταν στον ίδιο κύκλο του παιχνιδιού μαζί και δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά μεταξύ τους. Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως παρόλο που "κράζει" τις παρανομίες, μαζί με εκείνη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που βρέθηκαν κρυφά στο δάσος, φαίνεται πως παραβίαζε και εκείνος τους κανόνες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το παραπάνω ζευγάρι δεν ήταν το μόνο. Και ο Νίκος Μπάρζτης, λοιπόν, βρισκόταν μακριά από όλους με κάποια παίκτρια και είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους. Δεν μίλησε με ονόματα, αφήνοντας το μυστήριο να "ξεχυθεί".