Δεν εχουν χωρίσει, αλλά... - Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Έγινε γνωστό μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Από το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μήνες μετά το χωρισμό του μοντέλου από τον πρώην σύντροφό της (δείτε ποιος ήταν). Η επιβεβαίωση όμως άργησε να έρθει...

Η Γαρυφαλλιά πήγαινε κάθε Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, γεγονός που φούντωνε ακόμη περισσότερο τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα τους, ενώ είχαν βγει και κοινές φωτογραφίες από το μαγαζί που την έδειχνε να τον κοιτά με το πιο γλυκό βλέμμα.

Η αλλαγή στη σχέση Καληφώνη - Μάστορα μετά το περιστατικό στα μπουζούκια

Πριν μερικές εβδομάδας είχε επικρατήσει σάλος όταν κυκλοφόρησε βίντεο που τον δείχνει καθαρά να χαρακτηρίζει "βλάκα" άνδρα που φλέρταρε έντονα την σύντροφό του και στη συνέχεια να του κάνει νοήματα να φύγει από δίπλα της. Το εν λόγω επεισόδιο πήρε μεγάλες διαστάσεις και συζητήθηκε από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Βέβαια, να σημειωθεί πως όπως μαθεύτηκε λίγες ημέρες αργότερα, ο Χρήστος Μάστορας ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του κέντρου πως επρόκειτο για παρεξήγηση και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα έβλεπε πάνω από την πίστα. Μετά από το γεγονός αυτό λοιπόν, ειπώθηκε πως το περιστατικό έφερε τη ρήξη στη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όπως γράφτηκε, ο τραγουδιστής απογοητεύτηκε από την σύντροφό του λόγω της στάσης που κράτησε στο περιστατικό (δείτε την κίνηση που έκανε το μοντέλο εκείνη την ώρα). Μην ξεχνάτε μάλιστα που σημειώθηκε στη δουλειά με σκοπό να εκτεθεί και ο ίδιος. Περίμενε λοιπόν όπως είχε ακουστεί από την ίδια να έχει μια διαφορετική αντίδραση για να αποφευχθεί όλο αυτό.

Γαρυφαλλιά καληφώνη χρήστος μάστορας

Έχοντας ειπωθεί όλα αυτά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πήρε την απόφαση να επιβεβαιώσει τη σχέση τους μπροστά στις κάμερες - δείτε εδώ τι είπε.

Σύμφωνα τώρα με το επορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real Life, σύννεφα στη σχέση τους δεν υπάρχουν και είναι μαζί, ωστόσο διανύουν μια "μπερδεμένη" περίοδο. Το ζευγαρι είναι σε μια διαδικασία αναπροσαρμογής. Παίρνουν τον χρόνο τους και ξαναβάζουν τη σχέση τους σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να επαναπροσδιορίσουν μαζί τις νέες συνθήκες της σχέσης τους.