Ευχάριστα νέα για τον Λούκα Γιώρκα και την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Έκαναν το επόμενο βήμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Λούκα Γιώρκα και την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Λούκας Γιώρκας, που μαζί με την αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση. είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν όπως φαίνεται τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τραγουδιστής έχει γραφτεί πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Μάλιστα, το ζευγάρι ήδη έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις διαδικασίες του γάμου του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής για τον γάμο).

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι κάποια δημοσιεύματα να τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την Έλλη Κοκκίνου, ωστόσο πολύ γρήγορα ο τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες και έκανε και τις πρώτες εμφανίσεις με την αγαπημένη του.

Λούκας Γιώρκας σύντροφος

Ευχάριστα νέα για τον Λούκα Γιώργκα και την σύντροφό του

Μιλώντας στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε πως με την αγαπημένη του, σχεδιάζουν βήμα-βήμα το μέλλον τους.

«Η επιτυχία και η ευτυχία είναι καταστάσεις που χτίζονται. Είμαι σε αυτή τη φάση οικοδόμησης. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου, γιατί πραγματικά νιώθω ότι δε μου λείπει τίποτα. Και δε μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για την πληρότητα που αισθάνομαι μέσα μου. Μένω μαζί με τη σύντροφό μου στην Αθήνα και σχεδιάζουμε να περάσουμε μαζί όλα τα στάδια μιας σχέσης. Γάμο, παιδιά, οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Θεού» δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας.

Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Λούκα Γιώρκα

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ο ίδιος.

Βασιλική Σαλαμπάση Λούκας Γιώρκας γάμος