Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης

Η πιο ρομαντική ανάρτησή τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ωστόσο δεν πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις και δεν δημοσιεύουν πολλές φωτογραφίες τους στα social media τους. Τις περισσότερες φορές και οι δυο αναρτούν υλικό από τις δουλειές τους και την μουσική τους, ενώ η πρώτη δείχνει και λίγα πράγματα από την καθημερινότητά της με την κόρη τους.

Παρόλα αυτά, έκαναν μία εξαίρεση και ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 5/2 μία φωτογραφία τους κατά την οποία είναι και αγκαλιασμένοι και χαμογελούν στον φακό της κάμερας του κινητού. Ως αποτέλεσμα, τα like "έπεσαν βροχή" και οι αγαπημένοι τους φανς ξεσηκώθηκαν με το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο (δείτε εδώ την αλήθεια για το δεύτερο παιδί τους).

Τρελά ερωτευμένοι ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου

«Μείνετε μέσα στα ζεστά αδέρφια, έρχεται χιονιάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο frontman των Stavento.

Ήβη Αδάμου Μιχάλης Κουϊνέλης
Instagram / Ήβη Αδάμου

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν

Η πρώτη γνωριμία της Ήβης Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε στο X-factor όταν η 16χρονη τότε τραγουδίστρια έλαβε μέρος και ο καλλιτέχνης ήταν κριτής. Πιο κοντά ήρθαν όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» που έγινε πολύ γρήγορα τεράστια επιτυχία.

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε αποκαλύψει ο Stavento σε συνέντευξη του.

Μέχρι σήμερα λοιπόν είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και περισσότερο να προστατεύσουν την 4,5 ετών κορούλα τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1979 άρα είναι 43 ετών, ενώ η Ήβη Αδάμου στις 24 Νοεμβρίου το 1993 δηλαδή είναι 28 ετών.