Η άλλη πλευρά του Πέτρου Κωστόπουλου - Αδημοσίευτες φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του

Πολύ τρυφερός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα μπορούσαμε να πούμε, πως έχει ζήσει μια ζωή που έχει περάσει από 40 κύματα, αφού τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του είχαν απασχολήσει πολύ τα μέσα.

Στήριγμα του σε όλα τα δύσκολα και κίνητρο του να μην το βάζει κάτω ήταν πάντα τα παιδιά του, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ και ο ίδιος καμαρώνει σε όλα τα βήματά τους.

Τα κορίτσια μάλιστα έχουν βρει το δρόμο τους, αφού έφυγαν για σπουδές στο εξωτερικό και σήμερα εργάζονται εκεί με πολύ μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα κορίτσια του).

Οι σχέσεις τους είναι πάρα πολύ καλές και αυτό φάνηκε από τις αναρτήσεις, που έκανα οι Αμαλία και Αλεξάνδρα με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα τους στο instagram. Έτσι λοιπόν, είδαμε πιο τρυφερές πτυχές του Πέτρου, καθώς και τον ίδιο πριν χρόνια με τα παιδιά του.

Οι ευχές των κορών του Πέτρου Κωστόπουλου για τα γενέθλιά του

«Χρόνια πολλά. Σε αγαπώ», έγραψε η Αλεξάνδρα και η Αμαλία «Σ'αγαπώ».

Κωστόπουλος - Αμαλία

Κωστόπουλος - Αλεξάνδρα

«Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου»

«Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος. Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι» - δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο από το ταξίδι του.

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο», είχε πει ο κωστόπουλος.

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι