My style rocks: Μεγάλος εκνευρισμός ανάμεσα σε Κουδουνάρη & Καραβάτου - «Μην τρελαθούμε...»

''Άναψαν τα αίματα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Μεγάλος εκνευρισμός ανάμεσα σε Κουδουνάρη & Καραβάτου - «Μην τρελαθούμε...»

Η Κατερίνα Καραβάτου άνοιξε για άλλη μια εβδομάδα στο My style rocks και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 6/2 πριν καλά καλά υποδεχτεί τους κριτές και τα κορίτσια στο πλατό ανακοίνωσε μια απουσία (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Καραβάτου, που άφησε τους πάντες άναυδους).

Στη συνέχεια, είδαμε την παρουσιάστρια να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο στον Στέλιο Κουδουνάρη κάνοντας του σαφές, πως βάζει πολύ χαμηλές βαθμολογίες με την ίδια μάλιστα να μη διστάζει να του ζητήσει να γίνει λίγο πιο επιεικής.

Η παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου στο Στέλιο Κουδουνάρη

«Είσαι έτοιμος για σήμερα; Με τους άσους, τα δυάρια. Θέλεις να είσαι περισσότερο έτσι επιεικής;», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Στέλιος Κουδουνάρης της απάντησε: «Επιεικής είμαι»

Και η Καραβάτου συνέχισε: «Όχι δεν είσαι, μην τρελαθούμε».

Νωρίτερα παραλίγο η παραγωγή να χωρίσει τη Νικολέτα με την Emilia

Όταν όμως ήρθε η σειρά της Νικολέτας είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση και συγκεκριμένα με τα σχόλια της Emilia Vodos και τα όσα είπε για την ενδυματολογική της επιλογή.

«Θες να μιλήσουμε για μπαλέτα; Ποιος κάνει τα μπαλέτα εδώ μέσα;», ξέσπασε μία από τις παίκτριες. «Τι είναι τα μπαλέτα; Ένας ένας παιδιά, με συγχωρείτε», ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το έχω παρατηρήσει, γίνεται συνέχεια εδώ μέσα. Αυτές οι τέσσερις βάζουν μεγάλους βαθμούς μεταξύ τους. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε κάποιο σκοπό. Η Έμιλυ είπε ότι δεν της αρέσει το λουκ αλλά...», εξήγησε η Νικολέτα.

«Δεν είναι σαν κάτι άλλες που είναι σαν κρεμάστρες εδώ μέσα...», συνέχισε η Emilia Vodos από τη μεριά της (δείτε εδώ την Emilia να ξεσπάει σε κλάματα).