My Style Rocks: «Θέλω να σας πω πως...» - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Θέλω να σας πω πως...» - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Το My Style Rocks είναι ένα ανατρεπτικό παιχνίδι, το οποίο πέρα από την μόδα στηρίζεται και στην ίντριγκα και την συμπεριφορά των κοριτσιών που διαγωνίζονται κάθε φορά (δείτε εδώ τον άγριο τσακωμό και την παρουσιάστρια να μπαίνει στη μέση να χωρίσει τις παίκτριες). Δυστυχώς, όμως, παρόλο που το σόου επέστρεψε μετά από καιρό με νέα πρόσωπα και στην παρουσίαση, αλλά και στην επιτροπή, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά όσον αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης που αγγίζει (δείτε εδώ αναλυτικά).

Για αυτό, λοιπόν, ο ΣΚΑΙ προκειμένου να φέρει αναταράξεις στο παιχνίδι και να ανεβάσει τα νούμερα, αποφάσισε να προχωρήσει ήδη σε αλλαγές.

Άλλη μία αλλαγή για το My Style Rocks

Έτσι, αποφασίστηκε να μπούνε ακόμα τρεις νέες παίκτριες που θα απασχολήσουν πολύ το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο για την επιλογή τους στα ρούχα αλλά και για τον χαρακτήρα τους για αυτό και σίγουρα αλλάξουν τις ισορροπίες του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, μέσα στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες παίκτριες που μπαίνουν στο “My Style Rocks”.

Και εκεί που περιμέναμε να δούμε σήμερα, Παρασκευή 20/1 την πρώτη παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, η Κατερίνα Καραβάτου, με το που ξεκίνησε το επεισόδιο, προχώρησε στην ανακοίνωση μίας ακόμη αλλαγή στο παιχνίδι.

Ειδικότερα, εξήγησε πως το Gala που πραγματοποιείται κανονικά κάθε Παρασκευή, θα αλλάξει μέρα και ώρα, επομένως η αποχώρηση δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε: «Πριν υποδεχθούμε τα κορίτσια, να πω πως τη Δευτέρα θα έχουμε το Gala και την πρώτη νικήτρια, που θα κερδίσει 2.500 ευρώ και βεβαίως την πρώτη αποχώρηση. Θέλω να σας πω πως φέτος το Gala είναι απογευματινό. Κανονικά τη Δευτέρα στις 5 θα ξέρετε ότι θα παρακολουθήσετε τη μεγάλη νικήτρια και την αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.