Με μπότες του σκι και χιόνια στα μούτρα - Η επική είσοδος της Βάνιας στο "Καλό Μεσημεράκι"

Τι άλλο θα κάνει αυτή η γυναίκα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με μπότες του σκι και χιόνια στα μούτρα - Η επική είσοδος της Βάνιας στο

Σε καθημερινή βάση βλέπουμε την Ματίνα Νικολάου, στον επιτυχημένο ρόλο της, που εδώ και τόσα χρόνια βρίσκεται στην ψυχαγωγική εκπομή «Καλό Μεσημεράκι» στο πλάϊ του Νίκου Μουτσινά, να κάνει ότι περνάει από το δικό της και της ενδυματολόγου της, το χέρι για να μην περνάει απαρατήρητη.

Διαβάστε επίσης: Καλό μεσημεράκι: «Θέλω να πω ότι...» - Τα πρώτα λόγια της Βάνιας μετά την περιπέτεια της υγείας της

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) λοιπόν, για ακόμη μια φορά έδειξε την απίστευτη ενδυμασία της, που ήταν άκρως... χειμωνιάτικη, αλλά έκανε και μια επική όπως πάντα είσοδο στο πλατό.

Η επική είσοδος της Βάνιας στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι

Ακόμα μία απολαυστική εμφάνιση είχαμε σήμερα από τη Ματίνα Νικολάου στο «Καλό μεσημεράκι». Η ηθοποιός, ως Βάνια πάντα, δεν έκανε την κλασική της είσοδο στο πλατό. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του στούντιο, έχοντας σκι στα πόδια της και υποτίθεται πως είχε κολλήσει στα χιόνια.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η Βάνια μπήκε στο πλατό με μπότες στα πόδια και μπατόν στα χέρια. Η Ματίνα Νικολάου είναι πάντα απολαυστική στο ρόλο της Βάνιας.

Το περιστατικό που κόπηκε η λαλιά του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής

Η «απόφοιτος λυκείου» Βάνια μιλούσε για τις πρόσφατες περιπέτειες της κι ο Νίκος Μουτσινάς με τις ατάκες του δεν την άφηνε να ολοκληρώσει τις σκέψεις της.

Η Βάνια δεν μπορούσε να συντονιστεί στα λόγια που είχε να πει και ξαφνικά γύρισε προς τον παρουσιαστή κι είπε: «Φοβάμαι τις μ…ς!» «Σε κατέστρεψε ο Κοκλώνης» φώναξε εμβρόντητος ο Νίκος Μουτσινάς: «Με τα γαλλικά της, το πιάνο. Όταν πήγε, είχε πτυχίο. Τώρα; Τώρα απόφοιτος λυκείου».

Η Βάνια, δηλαδή η Ματίνα Νικολάου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είπε κι ήρθε προς στιγμήν σε αμηχανία.