Survivor All Star: «Πριν από έναν μήνα...» - Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά για την σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις φήμες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Πριν από έναν μήνα...» - Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά για την σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/2 ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λίγες μέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, από το Survivor All Star.

Ο μισθοφόρος αναφέρθηκε τόσο στο πρόωρο φινάλε από το ριάλιτι επιβίωσης όσο και την φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς (δείτε εδώ την "καυτή" φωτογραφία της Ιλένιας που είχε φέρει την αντίδραση του). Η ίδια, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ειδύλλιό της με τον Κώστα, είχε απαντήσει τα εξής:

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό. Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει» (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor All Star και την σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Πικρία δεν αφήνει τίποτα στη ζωή, η πικρία είναι μόνο τα προβλήματα υγείας. Τίποτα άλλο. Προχωράμε. Πάω εδώ στο μαγαζάκι μου και θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα, ή την παράλλη, όποτε βγω σε κάποια εκπομπή. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, με περιορίζει το συμβόλαιο. Επειδή ήδη έχω προβλήματα και έχουν γίνει όλα αυτά, έχω πιεστεί εγώ και έχουν πιεστεί όλοι οπότε καλύτερα να μη μιλήσουμε. Θα πάω να εξαργυρήσω ό,τι λέει το συμβόλαιο μου.

Πριν από έναν μήνα έφυγα σαν «ζευγάρι» με την Γωγώ Φαρμάκη. 15 Ιανουαρίου με έβγαλαν ελεύθερο και 30 Ιανουαρίου με έβγαλαν ζευγάρι με την Ιλένια. Τι να σας πω; Οι δημοσιογράφοι είπαν αυτά τα πράγματα. Γενικά δεν συζητάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή εδώ και έξι, εφτά χρόνια που έχω βγει από το Survivor. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα που είχα σχέσεις είτε επώνυμες είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Να μιλάτε με αυτούς που πουλάνε τις σχέσεις τους.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μια χαρά, όμορφη κοπέλα. Και συ όμορφη είσαι! Και ο κάμεραμαν, μια χαρά, χαμογελαστό το βλέπω το παλικάρι, ωραίος άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.